Sarah uit Love Island Beeld © Instagram: @sarah.mooy/RTL Beeldbank /Videoland

Love Island-ster Sarah heeft relatie met déze bekende zanger

25 februari 2022 16:51

Sarah Mooy verraste het afgelopen seizoen heel de 'Love Island'-villa met haar komst. En hoewel ze als 'bombshell' een spectaculair entree maakte, was haar afscheid toch iets minder. Ze verliet namelijk het eiland als single. Nu blijkt Sarah toch een liefde te hebben gevonden en we kennen hem allemaal.

"Ik ga er met de hoofdprijs vandoor"

Op haar Instagram deelt ze een kiekje met haar nieuwe lover. Niemand minder dan de zanger Dave Dekker is voor de blondine gevallen. En ondanks dat ze Love Island met haar deelname niet heeft gewonnen, lijkt Sarah nu de 'hoofdprijs' in handen te hebben. Ze schrijft onder haar foto: 'Ik ga er met de hoofdprijs vandoor.' En zoet dat ze zijn, reageert haar kersverse vriend hierop: 'Dat kan niet hoor! Want dat doe ik al.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Voormalig deelnemer maakt Love Island-geheimen openbaar

Ook Sarahs volgers zijn enthousiast over deze nieuwe relatie en reageren vol lof onder haar foto. 'Lot uit de loterij zeg, jij', schrijft iemand. Een ander schrijft: 'Geweldig om te zien!' en 'Mooi stel'. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island zoekt deelnemers voor gloednieuw seizoen

Inmiddels is Love Island alweer op zoek naar kandidaten voor een gloednieuw seizoen. Dus ben jij single en klaar voor de liefde? Klik dan hier om je aan te melden. Tot die tijd geeft presentatrice Holly Mae Brood je graag een rondleiding door de welbekende villa. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!