Ouders Amanda Bynes steunen verzoek beëindiging curatorschap

26 februari 2022 16:52

De ouders van Amanda Bynes (35) steunen haar verzoek om haar ondertoezichtstelling na bijna negen jaar te beëindigen. De advocaat van de voormalig actrice laat aan 'TMZ' weten dat pa en ma Bynes achter hun dochter staan.

De 35-jarige actrice diende vrijdag een verzoek in bij de rechtbank om het toezicht van haar moeder en artsen te beëindigen. Volgens haar advocaat probeert Amanda dit al jaren en is de actie niet aangewakkerd door het einde van de curatele van Britney Spears. De zangeres is sinds afgelopen najaar na dertien jaar van het toezicht van haar vader af.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Getroebleerde Amanda Bynes is nu rapper en dit is haar debuut

Vergelijkbaar met Britney kwam de voormalig kindster onder curatele te staan vanwege mentale problemen. Amanda verbleef in 2013 in een kliniek om zich daarvoor te laten behandelen en kampte met verslavingen. De afgelopen jaren leek het beter met haar te gaan, maar vorig jaar zat ze opnieuw in een kliniek voor psychische zorg.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Getroebleerde Amanda Bynes is nu rapper en dit is haar debuut

Bynes, die op 10-jarige leeftijd doorbrak dankzij de Nickelodeonserie All That, staat nog tot en met volgend jaar januari onder toezicht.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!