Kanye West: 'Kim kan niet bewijzen dat berichten van mij waren'

26 februari 2022 21:52

Kim Kardashian (41) kan volgens Kanye West (44), die tegenwoordig graag Ye genoemd wil worden, niet bewijzen dat hij beledigende posts op social media heeft geplaatst over Kim en haar nieuwe vriend Pete Davidson (28). Ze kunnen dus niet gebruikt worden in de echtscheidingszaak waarin hij en Kim verwikkeld zijn, vindt hij.

"Ik heb Kanye gevraagd om onze scheiding privé te houden, maar dat heeft hij niet gedaan"

Volgens TMZ valt dat op te maken uit juridische documenten die de showbizzsite in handen heeft. "Kim beweert dat ze iets online zou hebben gelezen dat naar verluidt door Ye zou zijn geschreven en karakteriseert die berichten in haar verklaring als verkeerde informatie", staat in de documenten. Maar volgens de advocaten van Ye kan de socialite niet bewijzen dat ze echt van de rapper afkomstig zijn.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kanye West belooft communicatie te verbeteren

Die bewering lijkt nogal vreemd. Eerder verontschuldigde Ye zich voor de berichten op social media. Hij liet weten dat hij er begrip voor had dat Kim zijn digitale tirades intimiderend vond. Hij verontschuldigde zich ook voor zijn gebruik van hoofdletters in de berichten, en erkende dat mensen hierdoor 'het gevoel krijgen dat ik tegen ze schreeuw'. Ye heeft de berichten overigens van social media gehaald.

Intussen dreigt de scheiding tussen Ye en Kim uit te draaien op een juridisch gevecht. Kim wil dolgraag scheiden, maar Ye ziet dat niet zitten. Kim vroeg een jaar geleden al de scheiding aan, maar de afhandeling wil niet vlotten. "Ik heb Kanye gevraagd om onze scheiding privé te houden, maar dat heeft hij niet gedaan", liet Kim eerder weten. "Kanye heeft veel informatie over onze privé-familieaangelegenheden en co-ouderschap op sociale media geplaatst, wat tot emotionele problemen heeft geleid."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kanye West geeft ook feest in een stadion voor nieuw album

Kim hoopt dat een officiële scheiding Ye zal helpen te beseffen dat hun huwelijk voorbij is. "Dan kunnen we door middel van co-ouderschap onze kinderen samen opvoeden." De zaak komt komende week voor de rechter.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!