Standbeeld André Hazes onthuld bij première Hij Gelooft in Mij

27 februari 2022 17:20

Martijn Fischer en Roosmarijn Luyten, de hoofdrolspelers in de musical 'Hij Gelooft in Mij', hebben zondag bij de première van die musical een levensgroot standbeeld van André Hazes senior onthuld. Dit beeld reist mee met de voorstelling over de volkszanger, zodat bezoekers in de foyer op de foto kunnen met het beeld. Rachel Hazes heeft dit als eerste mogen doen.

"Ik vind het beeld er prachtig uitzien en ik ben enorm trots dat het beeld door heel Nederland te zien zal zijn"

"Ik vind het beeld er prachtig uitzien en ik ben enorm trots dat het beeld door heel Nederland te zien zal zijn", reageert Rachel Hazes op de onthulling. De voorstelling over het leven van zanger André Hazes senior, die wordt gespeeld door Fischer, is tot en met begin augustus te zien in diverse theaters in het land. De laatste voorstelling wordt in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam gespeeld.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Alsnog première voor Hij Gelooft in Mij: 'Verheug me er ontzettend op'

Naast Rachel zijn onder anderen Plien van Bennekom, Bianca Krijgsman, Richard Groenendijk, Diederik Ebbinge, Samantha Steenwijk en Alex Klaasen aanwezig bij de première in Theater Orpheus in Apeldoorn. De première zou eigenlijk begin deze maand in Koninklijk Theater Carré zijn, maar drie van de zeven hoofdrolspelers hadden het coronavirus opgelopen. De tournee werd later hervat en de première verplaatst naar Apeldoorn.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Paniek achter de schermen Hij Gelooft in Mij na coronabesmettingen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!