Leroy Big Brother Beeld © Wesley de Wit

Leroy uit Big Brother reageert na ophef 'wangedrag': 'Niet eerlijk'

28 februari 2022 17:07

Er was een aantal weken geleden een hoop te doen rondom Leroy uit 'Big Brother'. Volgens veel kijkers had de deelnemer zich schuldig gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag na een voorval in de badkamer van het 'Big Brother'-huis. Inmiddels heeft Leroy het programma verlaten en vertelt hij zijn kant van het verhaal in de onlineserie 'No Biggie'.

"Ik was ook gewoon in staat om mijn koffer te pakken en gewoon naar huis te gaan"

Liese en Naomi blikken samen met Leroy terug op zijn deelname aan Big Brother. Uiteraard komt ook de ietwat opmerkelijke gebeurtenis in de badkamer aan bod. Het voorval deed namelijk een hoop stof opwaaien in Nederland en België. 

Leroy is totaal niet te spreken over de kritiek die hij kreeg over 'het grapje'. Hij legt uit: "Nouchine vroeg vijf minuten ervoor nog of ze met mij het bad mocht delen. Ik ben met Grace in bad geweest. Ik ben met een aantal dames in bad geweest.." Liese onderbreekt: "Maar toen hadden ze wel bikini’s aan, hé." Waarop Leroy reageert: "Ja, maar ze vroegen altijd of ze mee in bad mochten. Ik zit graag in bad en het bad staat een stuk hoger dan de douches zijn. Tja, ik ben niet klein dus ik sta mezelf gewoon te wassen in de spiegel. Op dat moment waren we aan het praten, dus je kijkt automatisch."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Publiekslieveling Tobias terug in Big Brother-huis na blessure

De waarschuwing die hij van Big Brother kreeg kwam daarom totaal onverwacht voor de deelnemer. "We zaten wat te dollen en grapjes te maken, en plots werd ik een dag later in de kamer geroepen van: 'Ja Leroy, zus en zo.' Daar schrok ik wel van. Ik zei: 'Dat vind ik echt nergens op slaan.' Ik was ook gewoon in staat om mijn koffer te pakken en gewoon naar huis te gaan. Ik vond het niet eerlijk, want er was niks gebeurd."

 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Tranendal in Big Brother: twee bewoners weggestuurd

Toch snapt hij na het terugzien van de beelden deels waarom mensen een sterk oordeel hadden over zijn actie. "Toen ik heb teruggekeken, dacht ik: ja, misschien is het, omdat ik zo’n opmerking maakte, maar dat was puur funny, zoals dat altijd ging. Als ik echt twee tepels had willen zien, had ik er wel gewoon zo over gekeken. Heel stom, maar als ik mezelf bekijk, zou ik mezelf niet omschrijven als een gluurder. Dat heb ik ook niet echt nodig. Er zitten gewoon mensen op een livestream en die zitten er misschien op te azen dat er zoiets gebeurt. Bij mij kwam het echt als een mokerslag binnen, want het was niet mijn intentie. Toen dat verhaal ter sprake kwam, dacht ik echt: what the fuck."

Bekijk de hele video hieronder:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!