Beeld © Instagram @daveroelvink

Dave en Jazzlyn waren snel zwanger: 'Binnen een week raak'

28 februari 2022 14:12

Dave Roelvink (27) is inmiddels al een aantal maanden trotse papa van zijn zoontje Dean, waardoor zijn hele wereld op een positieve manier op zijn kop staat. Aan 'Grazia' vertelt Dave meer over het proces van zwanger worden.

"Binnen een week was het raak"

Om zwanger te worden, maakte het stel bewust de keuze om Jazzlyn te laten stoppen met de pil. "Ze had een bloedtest gedaan, puur uit interesse naar haar hormoonwaardes. Dat was bij zo’n vrouwtje die haar daarna allerlei vitaminepillen probeerde aan te smeren", vertelt Dave aan Grazia

Omdat Jazzlyn een disbalans in haar hormonen had, iets dat normaal is gezien het gebruik van de pil, kon het even duren voordat het stel zwanger zou raken.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Fles bier wordt voor melk ingeruild in nieuwe realityserie met Dave Roelvink

Toch ging het onverwachts heel snel vanaf dat moment. "We besloten samen dat ze zou stoppen met de pil, en binnen een week was het raak", aldus Dave. En hoe kwam hij er dan achter dat hij vader werd?

"Ik kwam op een ochtend beneden en toen had Jazzlyn een speentje in mijn yoghurt gedaan. Het duurde even voordat ik het echt besefte dat we een baby kregen, maar daarna was ik vooral blij."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Slapeloze nachten voor Dave Roelvink na komst zoontje: 'Vrij pittig'

Dave, Jazzlyn en hun zoon Dean zijn te volgen in een nieuwe realityserie, Daddy Dave. Daarin ruilt de Roelvink-telg zijn bierfles in voor 'de fles' voor zijn zoontje. De eerste beelden zie je hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!