Sister Wives Beeld © TLC

Robyn uit Sister Wives moet afscheid nemen van dierbaar familielid

28 februari 2022 17:13

Triest nieuws voor Robyn Brown (43) uit 'Sister Wives’: haar stiefvader Paul Howard Sullivan is op 80-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de Amerikaanse entertaimentwebsite 'The Sun'.

"Deze man was zo geweldig"

Op 22 februari heeft Robyn afscheid moeten nemen van haar stiefvader. In zijn overlijdensbericht is te lezen: 'Hij was een geliefd man en vader (...) Paul stond bekend om zijn principes, integriteit en hulp aan anderen. Hij verwachte van anderen hetzelfde terug en als dat niet gebeurde, dan liet hij dat duidelijk merken.' Zowel Robyn, haar man Koby Brown als haar kinderen - Dayton, Aurora, Breanna, Solomon en Ariella - staan onder het bericht als familieleden vermeld.

De echte vader van Robyn is Robert Marck, maar haar moeder Alice scheidde van hem toen Robyn negen jaar oud was. Ze hertrouwde met polygamist Paul en hij werd uiteindelijk het vaderfiguur van Robyn. Ze nam zijn achternaam aan en noemde hem ook regelmatig haar 'vader' op televisie. Paul was ook de vader van Mindy Jessop, een voormalig nanny van Robyn. Zij bevestigde zijn overlijden op haar Instagram. 'Tot we elkaar weer mogen ontmoeten. Deze man was zo geweldig', schrijft ze erbij. Robyn zelf heeft nog niet gereageerd op het overlijden. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kody Brown uit Sister Wives twijfelt geregeld aan polygamie: ‘Het is een uitdaging’

Robyns moeder, Alice, scheidde van haar vader, Robert Marck, toen ze negen jaar oud was. Daarna kreeg Alice een relatie met Paul. Ze heeft hem dus een groot deel van haar leven als vaderfiguur gezien.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kody Brown uit Sister Wives is op zoek naar nieuwe vrouwen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!