Adele Beeld © Getty Images

'Adele in gesprek met andere partijen voor concertreeks Las Vegas'

02 maart 2022 03:56

Adele zou volgens 'The Sun' in gesprek zijn met andere partijen dan Caesars Palace om daar haar uitgestelde shows in Las Vegas te geven. De locaties waar haar team naar kijkt zouden qua techniek en geluid beter zijn dan Caesars Palace, iets wat voor de zangeres belangrijk is. Daarbij zoekt ze ook een grotere plek, zodat ze meer fans kan ontvangen. 'The Sun' meldt dat Planet Hollywood's Zappos Theatre een grote kanshebber is.

Zappos Theatre is onderdeel van de Caesars 'familie', alleen veel groter. Er kunnen ruim 7000 fans in, waarmee Adele twee keer zoveel toeschouwers per avond kan trekken. Eerder traden Jennifer Lopez en Shania Twain hier al een aantal weken achter elkaar op.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Uitgestelde Las Vegas-show Adele deze zomer hervat'

De Britse zangeres kondigde eind januari, een dag voordat haar concertreeks in de Amerikaanse gokstad van start zou gaan, in tranen aan dat ze het hele zaakje moest afblazen, omdat er meerdere mensen binnen haar team besmet waren geraakt met het coronavirus. Later kwamen er berichten naar buiten dat Adele niet tevreden zou zijn over de inhoud van de show en voldeed het qua licht en geluid niet aan haar eisen. Anderen beweerden dat een relatiecrisis met haar vriend Rich Paul de oorzaak zou zijn, iets wat Adele later zelf ontkrachtte.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Adele hint op plannen voor een tweede kind: 'Moet dit jaar gebeuren'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!