Beeld © ANP

Rico Verhoeven stelt nieuwe vriendin voor

2 maart 2022 08:22

Rico Verhoeven (32) is al een tijdje gelukkig in de liefde, maar schreeuwt het niet van de daken. Tot nu, want zowel Rico als zijn nieuwe liefde Naomy maken hun relatie 'officieel'.

"Ben super super trots op je maar dat weet je"

Hoe kun je anno 2022 je relatie beter bekendmaken dan door kiekjes van elkaar te delen? De première van de documentaire Rico Dream Big was de perfecte aangelegenheid voor Rico en Naomy om samen de gouden loper te betreden.

'Een heel geslaagde avond met al je belangrijke mensen, kan niet wachten totdat iedereen je docu kan zien. Ben super super trots op je maar dat weet je!' schrijft Naomy. Rico zelf deelt één kiekje van zijn nieuwe liefde (swipe). 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vriendin van Rico Verhoeven duikt op in Steenrijk, straatarm

Nadat Rico eerder nog aan bekende vrouwen als Yolanthe Cabau van Kasbergen en Gaby Blaaser werd gelinkt na zijn relatiebreuk met Jacky, is het Naomy die hem sinds vorig jaar zomer écht gelukkig maakt. Op Instagram werd middels reacties onder foto's eerder openlijk de liefde verklaard, maar op de eerste foto's samen moest men nog wachten. 

Nederland kreeg onlangs al de kans om Naomy beter te leren kennen door haar deelname aan het programma Steenrijk, straatarm. Toen ruilde ze samen met haar zoon van huis en haard met de Friese moeder Anouschka en tienerdochter Seyenna. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vriendin Rico Verhoeven reageert op deelname Steenrijk, straatarm

Met het opbouwen van een succesvol sport-imperium laat Naomy de afgelopen jaren haar kassa goed rinkelen. Samen met haar puberzoon plukt ze nu de vruchten van het harde werken, maar hun deelname aan Steenrijk, straatarm was voor Naomy en Isaiah even afzien. Waar ze normaal gesproken met 1250 euro de week doorkomen, moesten moeder en zoon het nu doen met slechts 80 euro. Dat is namelijk het budget dat Anouschka te besteden heeft. 

Na de uitzending werd de personal trainer overladen met reacties. Naomy laat weten dat ze met een goed gevoel terug kijkt op het avontuur. ''Hallo lieve mensen, ik wil jullie even bedanken voor alle lieve berichtjes die jullie hebben gestuurd. Het doet me echt heel goed'', vertelde ze op haar Instagram Story. ''De andere familie is heel speciaal. We hebben er een mooie band aan over gehouden en dat is waar ik eigenlijk op hoopte, en ik denk zij ook wel.''

Rico Verhoeven komt met eigen documentaire: Dream Big

02:01