Gerard Joling en Gordon Beeld © ANP

Gordon staat open voor nieuw seizoen Geer en Goor: 'Eerste contact is gelegd'

3 maart 2022 07:06

Er is een kans dat we in de toekomst opnieuw kunnen genieten van het iconische duo Geer en Goor. De band tussen Gordon (53) en Gerard Joling (61) is de laatste jaren - op z’n zachtst gezegd - hobbelig te noemen, maar het lijkt erop dat de eerste stappen naar een hereniging tussen de twee zijn gezet. Ze hebben elkaar kort geleden voor het eerst weer gesproken, zo vertelt Gordon in de podcast 'Geroezemoes'.

"Hij moet me eerst een schadevergoeding betalen"

Begin dit jaar overleed de moeder van Gerard, waarop Gordon besloot contact op de te nemen met de zanger. "Je kunt nog zo boos zijn op iemand en dat ben ik ook na wat hij allemaal heeft geroepen, maar je moeder blijft je moeder. Mijn moeder kende zijn moeder ook heel goed. Ik heb zelfs aangeboden: hey, als je wil dat ik kom dan ben ik er voor je. Op dat soort moment moet je gewoon je gevoelens een beetje opzij zetten", legt de zanger uit.

Dit bericht viel in goede aarde bij Gerard. "Hij heeft gelijkt terug geappt dat hij het heel fijn vond. Ik heb bloemen gestuurd. Het eerste contact is daarmee weer gelegd, dus wie weet.” Daarop insinueert presentator Fawry: "Dus wie weet ooit nog eens Geer en Goor samen." Er bestaat een kans, onthult Gordon: "Ik zal je een ding vertellen: als het ooit gebeurt, dan is het echt het finale seizoen. Dan ga ik erover nadenken." Daarvoor moet nog wel het één en ander afgehandeld worden: "Hij moet me eerst een schadevergoeding betalen", grapt Gordon. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gordon staat stil bij overlijden Whitney Houston: 'Wat een gemis'

Er zijn volgens Goor veel 'nare dingen' gezegd aan het adres van Gerard de afgelopen jaren. "Ik zou bijvoorbeeld een cameraploeg hebben uitgescholden op Ibiza, maar dat heeft hij dus gedaan. Dus dat heeft hij volledig omgedraaid", aldus Gordon. Helemaal koek en ei is het dus nog niet tussen de twee zangers, maar de eerste stap is gezet.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Verdachte overval Gordon wordt niet vervolgd

Of Gerard met dezelfde gedachtes rondloopt, dat is de vraag. Vorig jaar zei de zanger het volgende:

Gerard wil 'voor geen geld' meer samenwerken met valse zuster Gordon

01:01

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!