Melinda French Gates en Bill Gates Beeld © Getty Images

Ex-vrouw Bill Gates verklaart waarom huwelijk stukliep in eerste tv-interview

3 maart 2022 11:48

Het kwam als een grote schok toen Bill Gates (66) en Melinda French Gates (57) aankondigden te gaan scheiden. Het miljardairskoppel leek het boegbeeld van een gelukkig huwelijk, maar niets bleek minder waar. In haar eerste tv-interview sinds de aankondiging van de breuk vertelt Melinda hoe het echt is gegaan allemaal.

"We bereikten een punt waarop ik doorhad dat het niet gezond was"

Toen het nieuws naar buiten kwam dat Bill en Melinda's huwelijk voorbij was, werd ook snel duidelijk dat de Microsoft-oprichter een affaire had gehad. Maar dit was niet de enige reden dat zijn vrouw hem verliet, laat ze nu weten in haar eerste tv-interview met CBS Mornings

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bill Gates zakt in ranglijst rijkste personen door scheiding

In eerste instantie had Melinda haar man vergeven, maar ze kwam er al snel achter dat ze hem niet meer vertrouwde. "Ik geloof volledig in vergevingsgezindheid, dus ik dacht dat we er wel doorheen zouden komen", vertelt ze. "Er is niet één specifiek ding geweest waardoor we uit elkaar gingen. We bereikten een punt waarop ik doorhad dat het niet gezond was wat we deden en dat ik hem niet vertrouwde." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bill Gates: 'Vriendschap met Jeffrey Epstein was een grote fout'

Afgelopen mei barstte de bom en kondigden Bill en Melinda aan na 34 jaar samen te zijn, waarvan 27 getrouwd, de stekker uit hun huwelijk te trekken. "Ik heb veel dagen gehad waarop ik alleen maar huilde", aldus Melinda. "Dat ik dacht: hoe kan dit? Hoe ga ik ooit nog opstaan?" Melinda's hele interview met CBS Mornings wordt morgen uitgezonden.

Bill Gates klapt uit de school over eigenaardigheden Trump

02:31

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!