Rachel Hazes Beeld © ANP

Rachel Hazes gevloerd door corona op haar verjaardag

3 maart 2022 12:44

Rachel Hazes blaast vandaag 52 kaarsjes uit, maar dit doet ze waarschijnlijk helemaal in haar eentje, want ze heeft corona. Op Instagram deelt ze een foto met een positieve coronatest met haar volgers.

"Had eigenlijk een feestje verwacht"

'Nou, daar lig ik dan', begint de jarige Rachel haar bericht. 'Ik had eigenlijk een feestje verwacht, maar in plaats van slingers in de kamer krijg ik kussens op de bank', vervolgt ze. 

Haar volgers balen met Rachel mee en reageren onder de foto met zowel beterschapswensen als felicitaties. 'Happy quarantine birthday', schrijft iemand.  Anderen delen weer tips, zodat Rachel snel weer op de been is: 'Niet veel champagne, maar veel water drinken' en 'In plaats van taart kippensoep, Rach'. Ook haar ex-schoondochter Bridget Maasland laat een berichtje achter voor de zieke Rachel. 'Ah, gefeliciteerd en beterschap', schrijft ze.

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

André en Rachel Hazes halen herinnering aan 'die ouwe' op

Of Rachel haar verjaardag echt helemaal in haar uppie viert, is nog maar de vraag. Vorige maand kwam Story naar buiten met een foto van Rachel en Klaas Otto. De oprichter van de beruchte motorclub No Surrender zou volgens hen het nieuwe liefje van Rachel zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Martijn Fischer en déze vrouw spelen André en Rachel Hazes

Dít is Klaas Otto, de nieuwe 'vriend' van Rachel Hazes

02:47

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!