Julia Garner, Madonna en Alexa Demie Beeld © Getty Images

Deze actrices zijn in de running om Madonna te spelen in biopic

4 maart 2022 12:01

Het is één van de meest felbegeerde rollen van het moment: Madonna (63) spelen in de biopic. De Queen of Pop is druk bezig met het ontwikkelen van een film over haar leven en een heel scala aan actrices heeft zich opgeworpen om haar te vertolken. De audities zijn goed onderweg en dit zijn de kanshebbers.

"Je moet alles kunnen"

Hollywood staat op zijn kop nu de mogelijkheid bestaat om Madonna te spelen in de aankomende biopic over haar leven. The Hollywood Reporter weet inmiddels welke actrices kans maken op de rol. Julia Garner (Ozark, Inventing Anna), Florence Pugh (Little Women, Black Widow, Midsommar), Alexa Demie (Euphoria), Odessa Young (Mothering Sunday), Emma Laird (Mayor of Kingstown), zangeres Bebe Rexha en zangeres Sky Fereirra hebben auditie gedaan en zijn door naar de volgende ronde in de zoektocht naar de fictieve Madonna. 

Odessa Young, Florence Pugh en Sky Ferreira
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Madonna hint op tournee met Britney Spears: 'Kus overdoen'

Emma Laird en Bebe Rexha

Ook is er het een en ander bekendgemaakt over de auditierondes, die volgens THR 'slopend' zouden zijn. Zo moeten de kanshebbers meedoen aan choreografiesessies, die wel elf uur per dag kunnen duren. Madonna en haar choreograaf zijn daarbij aanwezig. Bovendien moeten de actrices hun teksten doornemen met de superster en haar liedjes zingen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ye West trakteert nieuwe vriendin op etentje met Madonna

"Je moet alles kunnen", aldus een bron aan THR. De film zal zich, zoals het er nu naar uitziet, focussen op Madonna's Blonde Ambition-tournee in 1990. Wanneer de film moet verschijnen, is nog niet bekend. Tot die tijd is het speculeren wie de Material Girl zal vertolken. 

Madonna trekt nog altijd veel bekijks, zelfs na een carrière die inmiddels al zo'n vier decennia telt. Maar niet alleen om haar pikante pakjes en gewaagde hits:

Madonna verbaast vriend en vijand met bizar workout-filmpje

00:28

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!