Famke Louise Beeld © ANP

Vrijdag dient kort geding van Famke Louise tegen Roddelpraat

4 maart 2022 12:03

Het kort geding dat Famke Louise (23) tegen de makers van het juicekanaal 'Roddelpraat' heeft aangespannen dient vrijdag in de rechtbank van Amsterdam. Dat bevestigt haar advocaat Patty de Leeuwe aan het ANP.

De zangeres liet in januari weten van plan te zijn stappen te ondernemen nadat presentator Dennis Schouten in een uitzending een nooit uitgebracht nummer van haar had gedeeld. Hierin haalt Famke Louise uit naar haar voormalige manager Ali B en kan er volgens Dennis uit het lied worden opgemaakt dat de zangeres door de rapper was misbruikt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise en Denzel geven zoontje Franse naam

Het nummer dat in Roddelpraat te horen was had Famke Louise voor zichzelf opgenomen nadat ze had gebroken met haar manager, vertelde ze eerder in een video op Instagram. Ze was boos en wilde dingen van zich afschrijven. Daarna is het volgens haar ook weer goedgekomen met Ali B. Ook zegt ze dat er nooit iets is voorgevallen tussen haar en de rapper, die door oud-kandidaten van The Voice of Holland wel wordt beschuldigd van seksueel wangedrag.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise en Denzel Slager ouders geworden van eerste kindje

Famke Louise hoopt het in de rechtbank voor elkaar te krijgen dat de desbetreffende aflevering van Roddelpraat offline wordt gehaald, aldus haar advocaat. Ook wil de zangeres een rectificatie. Roddelpraat was niet direct bereikbaar voor commentaar.

Famke Louise eist 5000 euro en rectificatie van Roddelpraat

00:25

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!