Kanye West en Julia Fox Beeld © Marc Piasecki/Getty Images

Julia Fox verloor 8 kilo tijdens relatie van een maand met Kanye

04 maart 2022 15:51

Julia Fox (32) en Kanye West (44) zijn inmiddels - na een relatie van ongeveer een maand - verleden tijd, maar dat betekent niet dat Julia is uitgepraat over haar ex. In een interview met 'The New York Times' onthult ze dat ze maar liefst acht kilo is afgevallen gedurende haar korte relatie met de rapper.

"Ik verloor in die maand ongeveer 15 pond"

Julia vertelt dat haar relatie met Kanye West 'voelde als een film'. Alsof ze werd gecast voor de rol van zijn vriendin, 'met Kanye als regisseur van dit alles'. Ook vertelt Julia dat ze echt haar best heeft gedaan om de relatie te laten werken. Maar helaas: "Het was gewoon niet houdbaar." En misschien is dat voor Julia's gezondheid maar goed ook, want de relatie met de rapper had een grote impact. "Ik viel in die maand zo'n acht kilo af", onthult Julia. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kanye West overlaadt vriendin Julia Fox met cadeaus

Kanye heeft na zijn break-up met Kim Kardashian laten blijken dat hij er geen moeite mee heeft om de vuile was buiten te hangen. Julia lijkt hier echter niet zo bang voor te zijn. "Als jij voor mij komt, kom ik voor jou", vertelt ze. "Ik ga gewoon recht op de halsslagader af. Ik denk niet dat hij zo dom is om dat te doen", voegt ze toe. 

Ondanks dat ze tijdens haar relatie met Kanye acht kilo is verloren, heeft het Julia ook wat opgeleverd. "Kijk naar het grote geheel", vertelt Julia. "De exposure is onbetaalbaar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Relatie tussen Kanye West en Julia Fox is nog niet serieus'

De breuk tussen Kim Kardashian en Kanye West kwam als een shock voor de wereld. Eric de Munck liet bij RTL Boulevard weten hoe het gescheiden koppel met de break-up omging.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!