Famke Louise Beeld © ANP

Uitspraak kort geding Famke Louise tegen Roddelpraat gepland op 16 maart

4 maart 2022 16:35

De uitspraak in het kort geding dat Famke Louise (23) tegen de makers van het juicekanaal 'Roddelpraat' heeft aangespannen is op woensdag 16 maart. Dat bevestigt haar advocaat Patty de Leeuwe aan het ANP. Patty wil verder geen uitspraken doen over de inhoud van de zaak.

Famke Louise liet in januari weten van plan te zijn stappen te ondernemen tegen Roddelpraat, nadat Dennis Schouten een nooit uitgebracht nummer van haar had gedeeld in een uitzending. Hierin haalt Famke Louise uit naar haar voormalige manager Ali B en kan er volgens Dennis uit het lied worden opgemaakt dat de zangeres door de rapper was misbruikt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise: 'Nooit iets voorgevallen tussen Ali B en mij'

Het nummer dat in Roddelpraat te horen was had Famke Louise voor zichzelf opgenomen nadat ze had gebroken met haar manager, vertelde ze eerder in een video op Instagram. Ze was boos en wilde dingen van zich af schrijven. Daarna is het volgens haar ook weer goedgekomen met Ali B. Ook zegt ze dat er nooit iets is voorgevallen tussen haar en de rapper, die door oud-kandidaten van The Voice of Holland wel wordt beschuldigd van seksueel wangedrag.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vrijdag dient kort geding van Famke Louise tegen Roddelpraat

Famke Louise hoopt middels het kort geding voor elkaar te krijgen dat de desbetreffende aflevering van Roddelpraat offline wordt gehaald, aldus haar advocaat. Ook wil de zangeres een rectificatie. Roddelpraat was niet direct bereikbaar voor commentaar.

Famke Louise eist 5000 euro en rectificatie van Roddelpraat

00:25