Jamy en Dante, bekend van Ex On The Beach Beeld © Instagram @jamybrands

Nog een Ex On The Beach-baby op komst

05 maart 2022 12:27

Mensen die zich opgeven voor 'Ex On The Beach' komen meestal maar voor één ding... Dat is niet het vinden van een partner met wie ze een gezin willen stichten. Toch blijkt het programma bijzonder vruchtbaar. Jamy en Dante, bekend van het zesde seizoen, verwachten een kindje.

"Je maakt ons leven compleet"

Vol trots kondigen de ouders in spé het babynieuws aan op social media. Er is een fotograaf opgetrommeld om wat mooie kiekjes van hen te maken. Uiteraard ontbreekt de echofoto niet en zilveren folieballonnen met de letters 'baby' maken het Instagram-waardige spektakel af. 'Je maakt ons leven compleet', schrijven Jamy en Dante bij de foto's.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jørney uit Ex on the Beach bevallen van eerste kindje

Het is niet de eerste 'realitybaby' die geboren wordt nadat koppels elkaar leren kennen via Ex On The Beach. Zo kregen Channah en Quentin, die jaren geleden meededen aan de show, samen twee kinderen. Onlangs is Jørney, bekend van het zevende seizoen, bevallen van haar kindje met Odim. Ook andere kandidaten die bekend zijn geworden door het programma zijn inmiddels moeder geworden, zoals Julie en 'Terror Twin' Sharon. Hun kinderen hebben geen 'bekende' vader.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Terror Twin Sharon laat dochter onder geen beding meedoen aan EOTB

Ex On The Beach is geen garantie voor een lange, gelukkige relatie. Omdat Jan en alleman met elkaar in bed duikt, hebben relaties die ontstaan negen van de tien keer geen goede basis. Zo verbraken Jamy en Dante in het najaar van 2020 nog hun relatie vanwege overspel. Uiteindelijk overwon de liefde en bleek de zwangerschap de kers op de taart. 

Het is (nog) niet bekend wanneer Jamy is uitgerekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex On The Beach-sterren Jamy en Lie vechten uit wie er nepper is

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!