Afvaller Big Brother sprakeloos: 'Ik ben vrij'

6 maart 2022 08:24

Gisteren in de liveshow van 'Big Brother' heeft een bewoner het huis moeten verlaten. Tijdens Decision Week werden Julio en Nawel genomineerd.

"Ik heb een onwijs gaaf avontuur beleefd"

Decision Week heeft heel wat losgemaakt in het 'Big Brother'-huis. Eigenlijk waren Nawel en Kristof deze week genomineerd, maar tijdens een van de spellen konden de twee genomineerden een zogenaamde Rewind Button winnen. Deze button zorgde ervoor dat de tijd werd teruggespoeld naar vlak voor de nominaties.

De kandidaten moesten opnieuw nomineren en hebben net iets anders gestemd waardoor er drie bewoners hetzelfde aantal nominaties kregen: Nawel, Kristof en Julio. Aan Little Brother Salar de taak om een iemand te saven. Hij koos voor Kristof en zo belandde Julio en Nawel op het nominatiebord. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kalmte bij afvaller Big Brother: 'Kan weer ademen'

De echte 'decision' ligt natuurlijk in handen van de kijker. En die mocht stemmen op degene die in het huis mag blijven. De kijkers lijken enorm fan van Nawel, want zij overleefde voor de zesde keer de nominatie en zit nog een weekje safe.

Voor Julio zat er niks anders op dan afscheid te nemen van de andere bewoners en zich naar de exit te begeven. "Ik ben vrij, meer kan ik niet zeggen", zei hij sprakeloos tegen presentator Geraldine Kemper. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leroy uit Big Brother reageert na ophef 'wangedrag': 'Niet eerlijk'

In de studio gaf de theatrale goedzak aan dat hij vele hoogtepunten heeft gekend. Vooral tijdens Love Week, toen hij overspoeld werd met mooie berichten van fans, heeft hij genoten. "Ik heb een onwijs gaaf avontuur beleefd, dat ik voor geen goud had willen missen." Helaas mist Julio de Finale Week die over twee weken van start gaat. Hierin zullen twee Nederlandse en twee Belgische kandidaten strijden om de winst van 'Big Brother' 2022.

'Big Brother' zie je elke werkdag om 20.30 uur op RTL 5 en Videoland. Elke zaterdag is de liveshow te zien om 20.00 uur op RTL 5. En je kijkt 24/7 naar de livestream bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!