De Verhulstjes Beeld © Instagram @deverhulstjes

Familie Verhulst legt tienduizenden euro's neer voor luxe chalet

7 maart 2022 12:55

Dat de familie Verhulst zich geen zorgen hoeft te maken om een euro meer of minder is geen geheim. Gert (54) en zijn gezin delen in de realityserie 'De Verhulstjes' hun hele leven. In de meest recente aflevering worden de kijkers meegenomen in hoe 'Gertje' zijn verjaardag viert. En dat mag wat kosten.

"Het kon niet beter"

Gert, die zijn verjaardag al in januari heeft mogen vieren, deed dat in het sfeervolle Tirol. Uiteraard niet in de eerste de beste blokhut. Iets met meer stijl, klasse, ruimte. En vooral iets dat veel meer geld kost. De familie verbleef in een chalet, in het plaatsje Sankt Anton, dat de naam Villekulla heeft. 

Het chalet is enorm groot, heeft twee verdiepingen, meerdere slaapkamers en twee jacuzzi's in de tuin. Logischerwijs dat je er veel voor moet betalen. Als je een 'self-catering' formule kiest, kan je in april langskomen voor een bedrag van bijna 14.000 euro. Wil je wél catering en ga je met Pasen? Dan kan je een slordige 33.000 euro op tafel leggen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gert Verhulst kan eindelijk afscheid nemen van Samson

En wat is dan de duurste optie? Dat is de laatste week van december. Als je dan boekt én catering wil, tik je na je verblijf 64.000 euro af. In ruil daarvoor krijg je wel een week lang een droomvilla voor twaalf personen ter beschikking.

Gert heeft in ieder geval 'zalige weken' gehad in Sankt Anton. "Vier dagen volle bak zon en perfecte sneeuw. En dat in een zalig chalet. En dan heb ik ook nog eens mijn verjaardag kunnen vieren. Het kon niet beter."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gert Verhulst neemt het op voor Gordon: 'Hij ging niet te ver in K2 zoekt K3'

In De Verhulstjes bespreekt de familie Verhulst álles. Zo ook wanneer Gert zijn ogen wil laten liften. In onderstaande video vertelt hij daar meer over.

Gert Verhulst laat zijn ogen liften

01:31

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!