Kim-Lian van der Meij, Everon Jackson Hooi en Fresia Cousiño Arias voor 'Wie is de Mol?' Beeld © AVROTROS

Everon zet Fresia en Kim-Lian in zonnetje: 'Mijn hart stroomt over'

7 maart 2022 13:39

Zaterdagavond was hét moment van het 22ste seizoen van 'Wie is de Mol?' eindelijk daar: Everon Jackson Hooi (39) werd ontmaskerd als de Mol. En dat niet alleen: Fresia (30) heeft goed gegokt en is de winnaar van dit jaar. En daarmee is Kim-Lian (41) de verliezend finalist geworden. Vandaag laat Everon voor het eerst van zich horen en bedankt zijn medekandidaten voor 'alle mooie momenten'.

"Bedankt voor alle mooie momenten die je me hebt gegeven. Je hebt werkelijk geen idee"

De pot bedroeg 8.065 euro, waardoor het officieel de laagste pot ooit is in de geschiedenis van het programma. Dat betekent dat Everon, de Mol, goed zijn werk heeft gedaan. Op Instagram deelt de deelnemer een kiekje uit het programma samen met Kim-Lian en Fresia. 'Mijn hart stroomt over van liefde alleen al als ik aan je denk. The show pony van dit seizoen. Jij hebt dit seizoen tot grote hoogtes gebracht. Door lekker sprankelend te zijn. You are glitter!! Bedankt voor alle mooie momenten die je me hebt gegeven. Je hebt werkelijk geen idee', schrijft hij onder meer aan Kim-Lian. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

'Dit is waarom Glen de vrijstelling aan Everon gaf in WIDM'

Ook Fresia wordt door de Mol in het zonnetje gezet: 'Jij kleine terror! Ik kan niet anders zeggen dan dat het liefde op het eerste gezicht was toen ik jou zag. Er is niemand zo verzorgend als jij. Jij denkt niet alleen aan jezelf. Je Eef ben je oké?, kwam door merg en been, omdat je het meent. Jij bent niet alleen een verbinder, maar je bent ook zo ontzettend slim. Er was in dit spel by the way niemand zo voorbereid als jij. Je luistert goed en weet precies hoe dit spel werkt. Met je tweede Molboekje. Krankzinnig.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Everon is de Mol en wel om deze WIDM-hints

De kandidaten kunnen het aandoenlijke bericht van Everon zeer waarderen. 'Wat een mooie woorden. Zo lief. We blijven in elkaars leven, beloofd', schrijft Kim-Lian met een hartje erachter. Ook Fresia reageert met meerdere hartjes en een huil-emoji onder de post.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Everon Jackson Hooi scoort rol in Netflix-kerstfilm

Afgelopen zomer maakten ze de kandidaten al bekend. Iedereen moest een betoog houden waarom ze te vertrouwen waren, waarna de kijkers mochten stemmen wie volgens hen de Mol moest zijn. Hoe dat eraan toeging, zie je in de video hieronder:

Ongeloof en twijfel op nieuwe beelden Wie is de Mol?

00:51

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!