Frans Bauer en partner Mariska Beeld © ANP

Frans Bauer overspoeld met complimentjes over 'knappe' zoon

7 maart 2022 13:50

Voor de familie Bauer eindigde het weekend met een feestelijke noot: zoon Frans Junior mocht namelijk 17 kaarsjes uitblazen en dat werd natuurlijk groots gevierd. Frans Bauer (48) plaatste op zijn Instagram een foto van de jarige Job en werd al snel overspoeld met complimentjes. Zijn volgers vinden namelijk dat Frans er wel érg knap uitziet.

"Hij mag 17 kaarsjes uitblazen!"

Frans en zijn vrouw Mariska hebben samen vier zoons, Christiaan, Frans Junior, Lucas en Jan. Op zijn Instagram deelde Frans gisteren een kiekje van zoon Frans, omdat deze jarig is. 'Vandaag is onze Frans Junior jarig!' zo schrijft hij bij de foto. 'Hij mag 17 kaarsjes uitblazen!! Hiep hiep hiep hieper de piep hoera!!' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frans Bauer schiet vol na optreden zoon in Hoge Bomen: 'Kippenvel'

Zijn volgers feliciteren hem massaal met de verjaardag van Frans Junior en merken ook meteen op dat hij er erg goed uitziet. Woorden als 'knap', 'mooi' en 'prachtig' vliegen Frans om de oren. En eerlijk is eerlijk: wij zijn het er helemaal mee eens!

De Bauers hebben geen gemakkelijke tijd achter de rug. Mariska werd namelijk nog niet zo heel lang geleden getroffen door een herseninfarct. 

Frans Bauer onthult: 'Na thuiskomst ging het opnieuw mis'

03:15
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frans Bauer en Jan Smit staan stil bij overleden muziekmanager Leo Lukassen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!