Channah Koerten Beeld © ANP

Na Quentin heeft Channah Koerten opnieuw de liefde gevonden

07 maart 2022 16:32

Het liefdesgeluk lacht Channah Koerten weer toe. De moeder van twee bevestigt aan roddelkanaal 'Juicechannel' dat ze een vriend heeft.

"Ik zal altijd voor jou vechten"

Nadat Channah eerder al een 'geheimzinnige' foto van haar nieuwe vlam deelde met haar volgers op social media, kostte het een oplettende kijker niet veel tijd om uit te vogelen wie die man achter de emoji was. De opvallende nektatoeage matcht met die van Orlando Smeekes, de 40-jarige oud-voetballer van onder andere SC Heerenveen. Aan Juicechannel laat Channah desgevraagd weten dat het nu 'officieel' is tussen hen en dat ze dus weer gelukkig in de liefde is. 

De geboren Amsterdammer, die tegenwoordig kickbokser is, heeft op zijn afgeschermde Instagram-account een liefdesode aan Channah gebracht. Bij een foto van haar autobiografie schrijft hij: 'Jij hebt mijn hart sterke, bijzondere vrouw. Ik zal altijd voor jou vechten.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Channah Koerten: 'Quentin en ik zijn uit elkaar'

Welke rol Orlando straks speelt in de emigratieplannen van Channah is nog niet bekend. Ze verhuist binnenkort met haar kinderen naar Curaçao. "Ik heb daar inmiddels een huis gevonden met twee mini-appartementen eronder. Die ga ik verhuren, terwijl ik me ga focussen op een swimwearlijn", vertelt ze in Flair. Quentin verhuist ook naar Curaçao, maar trekt niet bij het gezin in.

Van het verliefde koppel ten tijde van Ex on the Beach is inmiddels niets meer over. Het spraakmakende stel hoopte nog het tij te keren door hun droom na te jagen en met het hele gezin te emigreren naar het zonnige Curaçao. De twee lieten de aanloop daarnaartoe filmen door Videoland, maar het mocht niet baten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Channah en Quentin gaan confrontatie aan over dé ruzie op Curaçao

Na de geboorte van hun zoontje Tiger gaat het stel meerdere malen uit elkaar. "Hij ging veel uit, terwijl ik juist heel erg waarde hechtte aan huisje-boompje-beestje", aldus de jonge moeder. Volgens Channah waren er wel verschillende momenten dat ze nader tot elkaar kwamen, maar was het niet genoeg om met elkaar door te gaan. "Op dit moment is het beter zo: we hebben een goede band voor de kinderen en daar focussen we ons op."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!