Yvonne Coldeweijer en Fawry not Sawry Beeld © Youtube:Lifeofyvonne / ANP

Wat is er aan de hand tussen Yvonne Coldewijer en Fawry not Sawry?

8 maart 2022 16:00

Hoewel het bij de zogeheten juicekanalen doorgaans om de BN'ers draait, zijn het nu de juice suppliers zelf die in de spotlights staan. Yvonne Coldeweijer (35) van Lifeofyvonne en Farja Farvardin van Fawrynotsawry vechten openlijk hun strijd uit. De één beschuldigt de ander namelijk van het stelen van scoops en de beledigingen vliegen nu over en weer.

"Vuile slang"

Yvonne deelt sinds maart 2021 roddels over BN'ers met haar volgers op Instagram en YouTube. Ook heeft de roddelkoningin een betaalde 'spionnenleger'-app waarin ze extra juice en beeldmateriaal deelt. Ze beschuldigde haar concullega Fawry not Sawry zo'n twee weken geleden van het stelen van haar roddelmateriaal. Het zou daarbij onder meer gaan om een foto van Bridget Maasland en haar ex-lover. "Hij doet zelfs mijn ideeën na", sputterde Yvonne, die Fawry 'een copycat', 'vuile slang' en 'een gedrocht' noemde in diezelfde video.

Fawry, die dus in het echt Farja heet, reageerde zelf ook weer op zíjn Instagram Stories. Hij schreef: 'Deze vrouw heeft het voor de vierde keer op een rij over mij gehad. Een enorm compliment eigenlijk. Maar ik wens je heel veel liefde toe schatje.'

'Ze noemt mij een gedrocht en talentloos, maar de ongelukkigheid druipt van het beeld af', vervolgde hij. 'En nogmaals bedankt voor de gratis promotie vriendin.' Farja stelde ook nog dat 'mevrouw zelf diep ongelukkig is' en dat op deze manier 'overduidelijk laat merken'. Hij gaf nog een trap na door te refereren naar Yvonnes eerdere carrière als gezicht van kinderprogramma TeleKids. : 'Ik snap het ook wel als je eigen tv-carrière nooit van de grond is gekomen.'

Fawry not Sawry
Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Hoe kwam Yvonne Coldeweijer aan beelden van mishandeling door Lil Kleine?

Fawry not Sawry

Een paar dagen terug opende de roddelkoningin opnieuw het vuur. In een Youtube-video verkondigde ze: "Fawry not Sawry heeft nul talent. Het is echt verschrikkelijk." 

Farja reageert hier vandaag op in een eigen video. Hij heeft namelijk de award voor Beste Talent van het Jaar gewonnen bij de #VideoAwards, een vakprijs voor online en on demand-video's. Farja deelt het fragment waarin Yvonne hem 'ongetalenteerd' noemt op zijn Instagram en danst vervolgens -met zijn award in zijn handen - op het nummer Oops!... I Did It Again van Britney Spears. 

Of de vrede in juice paradise zal wederkeren is nog maar de vraag, maar de BN'ers zijn ongetwijfeld blij dat het heel even niet om hen gaat.

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Yvonne Coldeweijer: 'Slachtoffer Glennis Grace twee keer afgeranseld'

Nog geen maand geleden plaatste Yvonne Coldewijer zeer schokkende camerabeelden online, waarop te zien is dat Jaimie Vaes mishandeld wordt door haar verloofde Lil Kleine. De rapper werd daarna opgepakt. De vraag die iedereen bezighield: hoe kwam Yvonne aan deze beelden?

Hoe kwam Yvonne Coldeweijer aan beelden van mishandeling door Lil Kleine?

00:50

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!