Angela Groothuizen Beeld © ANP

Angela Groothuizen terug op Instagram na hack: 'Ben zo blij'

8 maart 2022 17:34

Goed nieuws voor Angela Groothuizen (62): na 3,5 week heeft ze haar Instagram-account weer in handen. De presentatrice had door een hack wekenlang geen toegang gehad tot haar account. Ze deelt het heugelijke nieuws in een video op, je raadt het niet, Instagram.

"Vanaf nu kan ik gewoon weer af en toe wat gezelligs posten"

Vandaag verscheen er voor het eerst in lange tijd een video op haar kanaal. Angela kan duidelijk haar geluk niet op nu ze zich weer uit kan leven op het platform. "Hallo allemaal, ik ben weer terug! Ik was gehackt. Het heeft 3,5 week geduurd, maar we zijn er weer. Ik ben zo blij! Ik hoop dat jullie ook blij zijn. Vanaf nu kan ik gewoon weer af en toe wat gezelligs posten", vertelt ze enthousiast.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Angela Groothuizen kreeg ongewenste tongzoen van Meat Loaf

Haar volgers reageren opgetogen op Angela's terugkeer. 'Gelukkig, fijn dat je er weer bent!’ schrijft iemand. 'Jaa! Whoop, whoop. Fijn dat je er weer bent schat', reageert een ander. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Angela Groothuizen neemt contact op met deelnemers TVOH

Begin februari sloeg het noodlot toe toen er ineens verschillende namen in haar Instagram-profiel verschenen. Zo heette Angela ineens Anthony en was ze volgens haar bio een schaker. Een dag later veranderde die naam: Anthony was ineens Jamie geworden, een kunstenaar. Na ruim drie weken staat het profiel weer gelukkig helemaal in het teken van de echte Angela.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!