Beeld © Instagram @nikkie_official

Nikkie Plessen neemt personeel mee op luxe skireis met alles erop en eraan

9 maart 2022 08:36

Je kunt misschien zeggen van Nikkie Plessen (36) wat je wil, maar ze weet wél hoe ze een personeelsuitje moet organiseren. Ook dit jaar neemt ze een groot deel van haar werknemers weer mee op wintersport. En de beelden... Tja, die zien er érg gezellig uit.

"Met de bende van ellende naar Saalbach"

Nikkie heeft tientallen medewerkers uitgenodigd om lekker met haar naar Saalbach te gaan, om te genieten van winterse taferelen en gezelligheid. Op het Instagram-account van de fashionkenner zien we onder andere dat er een heel vliegtuig afgehuurd lijkt te zijn, speciaal voor Nikkie en haar medewerkers. 'Met de bende van ellende naar Saalbach', schrijft Nikkie bij de beelden.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nikkie vertelt hoe je betaalbaar én trendy op de ski's staat

Nikkie zelf geniet ook enorm van het weekje weg met haar bedrijf. 'Een week waar we altijd zo naar uitkijken met z'n allen! Echt dé bende van ellende. Maar o zo gezellig! Zo trots op al deze toppers. In je eentje doe je niks!' En Nikkie zou Nikkie niet zijn als ze niet groots uit zou pakken. Zo hebben zelfs de menukaarten van de plekken waar ze met z'n allen eten het logo van haar bedrijf. Ook is er een heuse quiz, waarin wordt gespeeld om behoorlijk prijzige champagne.

Niet alleen overdag is het gezellig op de piste en op het terras met een alcoholische versnapering. Ook in de avonduren is de sfeer ronduit gemoedelijk te noemen. Op de Instagram Stories van Nikkie staan beelden van de karaoke-avond, waarbij iedereen dezelfde onesie draagt. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nikkie Plessen zou 'ja' zeggen tegen huwelijksaanzoek van vriend

Veel mensen weten inmiddels wel dat Nikkie van luxe en overdaad houdt, maar wat ze misschien niet weten, is dat Nikkie niet getrouwd is. Hoe zou ze reageren op een huwelijksaanzoek van haar partner? Dat vertelt ze in de video hieronder.

Nikkie Plessen zou 'ja' zeggen tegen huwelijksaanzoek van vriend

04:22

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!