Prins Harry Beeld © ANP

Prins Harry wordt 'hypocriet' genoemd voor bijwonen van rodeo

9 maart 2022 18:17

De Britse prins Harry (37) heeft zich met één van zijn laatste uitjes niet bepaald geliefd gemaakt. Harry bracht namelijk een bezoekje aan de Stockyards Rodeo in Fort Worth in Texas, terwijl zijn vrouw Meghan Markle (40) bekend staat als een dierenrechtenactivist. Veel mensen vinden zijn bezoekje dan ook hypocriet.

"Toen we door hadden dat het om Harry ging vonden we het maar vreemd"

Eén ding is in ieder geval zeker en dat is dat Harry niet bij toeval op de rodeo was beland. Hij was namelijk helemaal uitgedost voor de gelegenheid in een jeans, hemd en cowboyhoed. Een getuige vertelt aan de Daily Mail dat hij amper werd herkend door mensen, maar uit foto’s die zijn genomen van hem is wel duidelijk te zien dat het inderdaad om Harry gaat. De foto’s kwamen terecht bij royaltywatcher Omid Scobie en hij deelde het beeld op zijn Twitter-account.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Harry en Meghan mogelijk aanwezig bij Invictus Games in Den Haag

"Toen we doorhadden dat het om Harry ging vonden we het maar vreemd", zo gaat de getuige verder. "Zijn vrouw, die hier veel bekender is, is namelijk een dierenrechtenactivist. En aangezien rodeo’s nou niet bepaald bekend staan als diervriendelijk, is het toch gek."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-vriendin prins Harry verhoord vanwege gevonden drugs in tuin

Het is niet de eerste keer dat Harry onder vuur ligt. Meghan en hij onlangs nog op de nodige kritiek rekenen nadat bekend werd gemaakt dat ze regelmatig vliegen met een privéjet. De twee zetten zich regelmatig in voor een beter milieu, maar lijken er toch andere normen en waarden op na te houden als het gaat om hun eigen leven. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!