Roy Donders Beeld © ANP

Roy Donders maakt relatie met Michelle Insta-official

9 maart 2022 18:20

Het Nederlandse entertainmentnieuws van 2022 blijft je verbazen: Roy Donders (31) is - ook tot zijn eigen verbazing - verliefd geworden op een vrouw. Vandaag maakt de realityster zijn relatie met de Eindhovense Michelle 'Insta-official'.

"Wij zijn dolgelukkig en iedereen mag het weten"

Woensdag verschijnt er op het Instagram-account van Roy een kiekje met zijn nieuwe liefde. Tot ieders verbazing staat er niet een man, maar een vrouw op deze foto. 'Mijn hele verhaal vanaf vandaag te lezen in de nieuwe Privé. Wij zijn dolgelukkig en iedereen mag het weten', schrijft hij erbij.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Roy Donders doet weer 'waar hij goed in is' en lanceert nieuwe huispakkenlijn

De realityster zegt in een interview met Privé dat hij zijn lover op een vakantie in Griekenland leerde kennen en hij merkte dat zij gevoelens bij hem losmaakte die hij van zichzelf niet kende. "Dat kón toch ook helemaal niet?", aldus Roy over het moment dat hij merkte meer dan alleen vriendschap te voelen voor Michelle.

Rond kerst ontmoetten ze elkaar weer en spraken ze hun gevoelens voor het eerst uit. "Sindsdien zijn we samen en hebben we voorzichtig elkaars familie en vrienden ingelicht." De realityster vertelt slapeloze nachten te hebben gehad, voordat hij het nieuws met zijn omgeving durfde te delen. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Roy Donders moest hotelkamer Kreta uit door aardbeving

De tortelduifjes worden overladen met lieve berichtjes onder de post. 'Heerlijk schat!' reageert Shirma Rouse. 'Ouwe macho', schrijft Charly Luske. 'Heel veel geluk samen en waar je op valt zal me een worst wezen als jij gelukkig bent is het goed toch', laat een andere volger weten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!