Farrah Abraham Beeld © Getty Images

Hoe gaat het tegenwoordig met Teen Mom-ster Farrah Abraham?

13 maart 2022 11:48

Dat Farrah Abraham (30) geen blad voor de mond neemt, weten de meeste kijkers van 'Teen Mom' wel. Je kunt haar misschien wel de meest besproken persoon uit de cast noemen. Sinds ze geen deel meer uitmaakt van de show is het - niet geheel onverwacht - alles behalve stil rond haar en komt ze geregeld met schandalen in het nieuws. Wij hebben alles even op een rijtje gezet.

"Je kan me niet zomaar in de boeien slaan en zowat m’n arm breken"

Farrah raakte als tiener zwanger van haar eerste kindje, waarna ze besloot mee te doen aan het MTV-programma 16 & Pregnant. Na haar exit uit de show keerde ze in 2017 terug, maar ze werd al snel weggebonjourd nadat ze besloot volwassenencontent te maken. Des te opvallender was haar opwachting in Teen Mom: Family Reunion begin dit jaar. Zoals we haar kennen, zorgde ze ook daar weer voor een hoop stennis. 

Kort na haar onverwachte aankomst in de Teen Mom-reünie gaat het mis. Het lijkt even goed te beginnen, maar al snel beginnen meerdere castleden hun frustraties naar Farrah te uiten. De realityster ligt namelijk - op z’n zachtst gezegd - niet al te goed in de groep. En nadat ze een racistische opmerking maakt naar Cory Wharton - de ex van Cheyenne Floyd - ontstaat er een hevige discussie. Naderhand wordt Farrah overladen met kritiek van kijkers. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dit is de reden van Teen Mom-Farrah's derde vagina-reconstructie

Maar niet alleen in de programma’s zorgt ze voor onrust: ze wordt geregeld breed uitgemeten in de media door verschillende schandalen waar ze bij betrokken is. Zo lag ze laatst nog onder vuur nadat ze haar dochter voor haar dertiende verjaardag een neuspiercing gaf. "Voor iedereen die het niet vindt kunnen dat mijn dochter een neuspiercing heeft, het is gewoon legaal. (...) Ik doe mijn best om een goede ouder te zijn en ik zorg ervoor dat ze gezond en blij is", vertelde ze aan TMZ.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Farrah Abraham uit Teen Mom heeft mentale problemen na arrestatie

Ook begin januari is ze groot in het nieuws: de realityster wordt hardhandig in de boeien geslagen nadat er tijdens een feestje in een club in Los Angeles hommeles ontstaat. Sindsdien gaat het niet goed met haar. Het is zelfs zo erg dat ze het leven niet meer ziet zitten. "Ik probeer positief te blijven, maar ik heb meerdere zelfmoordgedachten gehad deze week." Op dat moment barst ze in tranen uit. "Ik heb het er heel moeilijk mee", verklaarde ze later aan TMZ.

Ze zegt dat ze hard is toegetakeld door de bewakers en er zowel fysieke als mentale schade aan heeft overgehouden. "Ik ben bang dat bewakers dit weer zullen doen wanneer ik uitga." Ze vervolgt: "Je kan me niet zomaar in de boeien slaan en zowat m’n arm breken. Het is ernstig. Ik hoop niet dat ik een nek- en schouderoperatie nodig heb."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Farrah Abraham uit Teen Mom onder vuur na racistische uitspraken

Deze schandalen zullen vermoedelijk de reden zijn dat ze tegenwoordig minder op tv te zien is. Ze moet haar inkomsten daarom op andere manieren genereren. Met haar drie miljoen volgers op Instagram heeft ze zich ontpopt tot een ware influencer en verdient ze door verschillende samenwerkingen met merken een hoop geld. Ook heeft ze haar eigen podcast, Abrahams Gals, waarmee ze een aardig zakcentje verdient. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Bizar: moeder van Teen Mom-ster Farrah Abraham is rapper geworden

Farrah heeft haar rare streken niet van een vreemde: haar moeder Debra Danielsen weet ook vaak de aandacht op zich te richten. Fans wisten niet wat ze zagen toen de aankondiging van de videoclip van Debra op hun tijdlijn verscheen. 'Bullets & Booze official music video nu te bekijken op YouTube!' schreef Debra enthousiast op haar Instagram. 'Jullie gaan hem geweldig vinden', vervolgde de optimistische moeder van Farrah.  

De ietwat bijzondere rapvideo heeft als thema, jawel: begraafplaats. Mogelijk een verwijzing naar haar dochter, aangezien de relatie tussen die twee al een aantal jaar behoorlijk slecht is. Helaas voor Debra kwam er daarom ook geen support op social media vanuit de kant van haar dochter. Na een aantal maanden blijft het aantal kijkers van het filmpje teleurstellend genoeg hangen op een schamele 29.000. 

Bekijk de videoclip hieronder:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!