Nicki Minaj Beeld © ANP

Nicki Minaj wil eigen documentaire en platenmaatschappij starten

10 maart 2022 04:52

Nicki Minaj (39) timmert hard aan de weg om haar zakelijke imperium uit te breiden. De rapper sprak zich in een interview met Joe Budden (41) op Instagram Live zeer nadrukkelijk uit over een aantal zaken, waaronder het oprichten van haar eigen platenmaatschappij, een managementbureau en het uitbrengen van een documentaire over haar leven.

"Ik zal er zeker wat over zeggen wanneer de tijd rijp is"

Nicki zei onder meer: "Ik kan nog niet teveel loslaten over de documentaire, maar zal er zeker wat over zeggen wanneer de tijd rijp is. Daarnaast ben ik kandidaat voor een filmrol, iets wat veel groter is dan dat ik ooit heb gedaan. En dan ben ik ook nog eens druk met het oprichten van mijn eigen managementbureau én platenmaatschappij. Ik heb al een aantal artiesten getekend en ook daarover zal ik meer vertellen als het moment daar is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Slachtoffer man Nicki Minaj: 'Ik ben er klaar mee altijd bang te zijn'

Nicki bekende ook te hebben gekampt met een 'writersblock' toen ze zwanger was van haar zoontje, dat nu anderhalf jaar oud is. "Ik was alleen maar aan het zoeken naar online mamablogs en tips voor de bevalling. Of hoe je van je zwangerschapskilo's afkomt! Er kwam letterlijk niets uit mijn pen qua creativiteit, ik werd volledig opgezogen door mijn zwangerschap. Ik vind het heel belangrijk om een sterke band met mijn kind te hebben en tot op de dag van vandaag heeft hij nog nooit een nanny gehad, ondanks onze drukke werkschema's. Mijn zoon lijkt wat dat betreft op mij: hij heeft een sterke wil en is vastbesloten om dingen te doen, ook al is hij geboren in Beverly Hills. Hij moet leren dat je niets in het leven cadeau krijgt, maar er hard voor moet werken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicki Minaj mag niet naar Met Gala door weigeren vaccinatie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!