Rachel Hazes Beeld © ANP

Rachel Hazes wil in anonimiteit leven: 'Dit blijf ik niet volhouden'

10 maart 2022 08:41

Rachel Hazes (52) is klaar met de showbizz en heeft behoefte aan anonimiteit, vertelt ze aan weekblad 'Story'. De weduwe van André Hazes legt uit dat ze ontzettend druk is. "Ik wil in de anonimiteit gaan leven".

"Ik pleeg af en toe best roofbouw op mijn lichaam"

Rachel, die vorige week nog ziek op bed haar 52e verjaardag vierde, kondigt hiermee ook haar pensioen aan. "Ik heb besloten dat ik nog vier jaar wil werken. Dan ben ik 56 en in dat jaar zou André 75 jaar zijn geworden. Ik heb voor mezelf besloten dat ik nog een paar jaar heel hard wil werken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rachel Hazes gevloerd door corona op haar verjaardag

"Ik pleeg af en toe best roofbouw op mijn lichaam. Op sommige dagen werk ik meer dan twintig uur. Dat blijf ik niet volhouden", zegt ze in het tijdschrift.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rachel Hazes gaat aan de slag in ziekenhuis

Hoe Rachel haar anonieme leven gaat invullen staat nog open. Ze wil in de toekomst vooral meer genieten. "Misschien is het me gegeven dat ik 70 mag worden. Dan kan ik nog veertien jaar in de anonimiteit leven. Dat zou meer in mijn huisje in Barcelona zijn dan in Nederland, maar ik zou nooit buiten mijn eigen landje kunnen."

Naast alle drukte rond de nalatenschap van André is ze ook druk met zoon André Hazes jr. die momenteel weer bij haar woont.

Rachel Hazes geeft update over gezondheid André Hazes

01:12

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!