Ryan Coogler Beeld © ANP

Black Panther-regisseur werd verward met bankovervaller

10 maart 2022 10:06

Ryan Coogler (35) werd begin dit jaar gearresteerd nadat hij voor een bankovervaller werd aangezien, toen hij een grote hoeveelheid geld wilde opnemen. De 'Black Panther'-regisseur maakte er volgens entertainmentwebsite 'TMZ' geen al te groot probleem van, maar zei wel dat "dit nooit had mogen gebeuren".

Ryan droeg bij zijn bezoek aan de bank in Atlanta een mondkapje, zonnebril en een pet. Hij gaf de bankmedewerkster een briefje waarop hij had geschreven dat hij 12.000 dollar van zijn bankrekening wilde opnemen. Ryan schreef erbij dat hij "graag discreet" wilde blijven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Black Panther-actrice Letitia Wright in ziekenhuis na smak op set

Omdat er een bedrag boven de 10.000 dollar werd opgenomen, werd er een automatisch waarschuwingssignaal binnen de bank geactiveerd. De medewerkster vertrouwde het niet helemaal en zei tegen haar baas dat ze dacht dat het om een overval ging. Daarom werd de politie gebeld en werd Ryan in de boeien geslagen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michael B. Jordan ziet zichzelf terugkeren in Black Panther 2

Het voorval bleek achteraf dus een groot misverstand, aangezien de regisseur geld kwam pinnen voor een medische assistent die voor zijn familie werkte. Nadat Ryan zijn identiteitsbewijs liet zien, werd hij weer vrijgelaten. De bank heeft excuses aangeboden en werkt sinds het voorval volgens Ryan weer "naar tevredenheid" met hem mee.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!