Monica Geuze Beeld © ANP

Monica Geuze: 'Juice-kanalen hebben effect op mijn thuissituatie'

10 maart 2022 15:10

De 'juice channels' zijn inmiddels een bekend begrip in Nederland. Onze eigen sterren ontkomen er niet meer aan en influencer en YouTuber Monica Geuze (26) heeft dat aan den lijve ondervonden. Nog niet zo lang geleden werden er verschillende roddels verspreid over de relatie tussen Monica en haar vriend Robbert. In 'Geroezemoes', de podcast van juice-koning Fawry not Sawry, vertelt Monica wat voor gevolgen die roddels hebben.

"Wat erg voor hen dat het uit is"

Volgens de roddels zou Robbert met oud en nieuw zijn vreemdgegaan. Monica beweert stellig dat hier niets van waar is. "Robbert en ik lagen om 00.30 uur samen in ons nest", zegt ze. Ondanks dat ze zeker is van haar zaak, is Monica ook realistisch: "Voor hetzelfde geld was hij die avond wel naar een feestje gegaan en dan had ik niet geweten wat de waarheid was."

Volgens de vlogster kunnen roddels wel degelijk 'effect hebben op de relatie'. Ze legt uit: "Als negentig mensen zeggen dat hij is vreemdgegaan, dan wie ben ik om te zeggen: 'Nee, het vertrouwen zit goed.' Dat weet je dan toch niet." Monica concludeert dat de roddels dus 'daadwerkelijk effect hebben' op haar thuissituatie. Niet alleen Monica en haar vriend worden geraakt door deze roddels: ook hun familie schrikt wanneer ze dit te lezen krijgen. "Op een gegeven moment hangt de tante van Robbert aan de telefoon met zijn zus en die zegt dan: 'Wat erg voor hen dat het uit is'", vertelt Monica. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze krijgt 'hartkloppingen' van nieuw hoofdstuk in leven

De periode waarin de geruchten de ronde gingen, leken kijkers hun bevestiging te vinden in het feit dat Robbert niet meer in beeld kwam tijdens de vlogs van Monica. De vlogster heeft hier op haar beurt een heel simpele verklaring voor: "Als ik hem in beeld breng, wordt hij heel ongemakkelijk.(...) Hij houdt er gewoon niet van en ik film hem dan minder, omdat ik hem anders in een ongemakkelijke positie breng. Waarom zou ik dat willen doen?"  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze over co-ouderschap met ex Lars: 'Situatie is sowieso anders'

Ondanks dat Robbert er niet van houdt om in de spotlights te staan, vindt Monica dat Robbert wel voor dit leventje heeft gekozen. "Hij heeft er wel voor gekozen, want hij heeft míj gekozen. (...) Het is niet zo dat hij, toen hij mij leerde kennen, niet wist wie ik was. En dat zegt hij ook." Gelukkig zit Robbert zelf 'minder op Instagram' en krijgt hij hierdoor ook minder mee van alle geruchten die circuleren. 

Aan RTL Boulevard liet Monica onlangs nog weten dat alles goed gaat tussen de twee tortelduifjes, die afgelopen jaar zelfs samen een huis - van maar liefst 1,6 miljoen euro - hebben gekocht in het centrum van Amsterdam.

Monica Geuze geeft duidelijkheid over relatie: 'Lachen erom'

00:53

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!