Peter Pannekoek Beeld © ANP

Peter Pannekoek noemt gesprekken met Lange Frans 'zinvol'

10 maart 2022 23:21

Peter Pannekoek (35) is in het programma 'Dit Was Het Nieuws' verder in detail getreden over de podcast die hij met Lange Frans (41) heeft opgenomen. "We verschillen misschien nog wel van mening, maar ik vond het zinvol om te doen", aldus Peter.

"Het is altijd zinvol om iemand recht in de ogen aan te kijken en het erover te hebben"

Lange Frans en Peter voerden onder andere een gesprek over het coronabeleid, waar ze allebei anders over denken. "Ik vond het best wel goed, zeker nu corona ten einde is, om die gesprekken een keer aan te gaan", zegt Peter. "Het is altijd zinvol om iemand recht in de ogen aan te kijken en het erover te hebben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter Pannekoek na bericht Lange Frans: 'Wens hem het beste'

Er ontstond frictie tussen de twee mannen naar aanleiding van de oudejaarsconference van Peter, waarin hij Lange Frans omschreef als "de enige rapper bij wie je de dyslexie in de nummers terughoort". Ook zei hij: "Als jij Lange Frans meer vertrouwt dan de arts, prima. Maar ik vind ook: in de toekomst, als je ergens last van hebt, dan ga je niet naar het ziekenhuis. Dan ga je naar dokter Lange Frans. Die niet in medicijnen gelooft, maar wel in ufo’s." De twee mannen kregen het met elkaar aan de stok via Twitter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter Pannekoek noemt gesprek met Lange Frans 'respectvol'

Daarop nodigde Lange Frans de cabaretier uit in zijn podcast, waar Peter op inging. Donderdag deelde Lange Frans een fragment van de aflevering waarin Peter te gast is. Daarin zegt hij dat "de toon" waarop Peter zijn naam uitsprak tijdens zijn oudejaarsconference, voor hem "een soort van buitenaards" was.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lange Frans deelt spraakmakend fragment van podcast met Peter Pannekoek

Peter zegt in het fragment dat "ook hij hypocriet" is. "Ik zal ook soms in een voorstelling iets zeggen en dan later het zelf doen. Ik geloof heel erg in het menselijk tekort", aldus de cabaretier, die in de video een shirt draagt waarop "Baas P" te lezen valt. Lange Frans vormde jarenlang een duo met Bart Zeilstra, wiens artiestennaam Baas B is.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!