Paul de Munnik Beeld © ANP

Paskal Jakobsen, Bertolf en Paul de Munnik gaan samen op tournee

11 maart 2022 09:01

Paskal Jakobsen (48), Bertolf Lentink (41) en Paul de Munnik (51) gaan komend seizoen samen op tournee. Onder de noemer Musketiers treden zij tussen eind september en begin december twintig keer op. Zij lanceren vrijdag hun eerste lied, 'Terug naar de baai', op Spotify.

"Dit project zat er al een paar jaar aan te komen"

Op de song is ook de 'vierde Musketier' Daniël Lohues te horen, maar hij gaat niet mee toeren. "Dit project zat er al een paar jaar aan te komen", legt een woordvoerder van de groep uit. "Als corona geen roet in het eten had gegooid, waren de mannen eerder op tournee gegaan. Maar er is natuurlijk veel gebeurd de afgelopen twee jaar. Daniël maakt deel uit van de groep, maar heeft besloten dit najaar andere dingen te doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paskal Jakobsen 'beetje jaloers' op Top 2000-notering Danny Vera

De kaartverkoop voor de tour is vrijdag van start gegaan. Paskal Jakobsen, ook de voorman van BLØF, had naar eigen zeggen na drie decennia de behoefte om eens met andere mensen te spelen. "Ernáást hè, niet ‘in plaats van’", beklemtoont Paskal. Het is de bedoeling dat de formatie in de toekomst meer muziek gaat maken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paul de Munnik brengt deze maand derde soloalbum uit

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!