Olcay Gulsen Beeld © ANP

Olcay Gulsen: 'Ik plas geregeld in mijn broek'

11 maart 2022 12:33

Olcay Gulsen (41) scheurt niet alleen geregeld uit haar broek - de teller staat inmiddels op vier keer -, ze vertelt in 'De Zoveelste Podcast' dat ze ook andere ongelukjes heeft. Zo plast ze geregeld in haar broek.

"Ik heb gewoon een heel zwakke blaas"

De presentatrice onthult dat ze het ook tijdens Wie is de Mol? niet droog heeft kunnen houden. Terwijl ze bezig was met een opdracht plaste ze in haar broek. "Ik heb een heel zwakke blaas", legt ze uit. Verstoppen had geen zin: "Het hele camera- en geluidsteam zag het. Dat is toch echt heel gênant." De opnames stilleggen wilde ze niet: "Ik had het spel al drie keer stilgelegd omdat ik moest plassen, dus ik dacht: straks denken ze dat ik een of andere diva ben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay Gulsen krijgt flinke knauw van stopcontact: 'Nog steeds in shock'

De presentatrice deed in plaats daarvan maar alsof het heel normaal was dat ze in haar broek had geplast. Haar grote liefde Ruud, met wie ze de podcast opneemt, herkent deze 'stoere' kant van Olcay wel: "Ik herken dat wel bij jou. Dat je dingen die heel gek zijn als heel normaal verkoopt."

Olcay hield ook een bijnaam aan haar ongelukje over: de crew noemde haar sinds het incident 'De Broekplasser', vertelt ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay Gulsen voor de zoveelste keer uit haar broek gescheurd

Olcay Gulsen en haar grote liefde Ruud de Wild deden eigenlijk bijna alles al samen. Maar een eigen podcast, die hadden ze nog niet. Tot nu. Want het powerkoppel geeft zichzelf meer dan ooit bloot achter de microfoon. In De Zoveelste Podcast delen ze hun gekste verhalen en bespreken de tortelduifjes hun grootste dilemma's en levensvragen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!