Kim Feenstra Beeld © ANP

Kim Feenstra fotografeert zichzelf in verrassende fotoserie

12 maart 2022 13:32

Model staan is al niet gemakkelijk, laat staan als je óók nog de fotograaf bent. Toch flikte Kim Feenstra (36) het tijdens een shoot voor 'JFK'. Het mannenblad kwam begin deze maand uit, en Kim is maar wat trots op het eindresultaat.

"Zo super trots"

'Ik ben er erg trots op', schrijft Kim, die alweer voor de zevende keer in het blad staat, bij de cover. Hoewel poseren voor JFK dus niets nieuws is voor Kim, was deze fotoshoot voor de Holland's Next Top Model-ster wel enorm bijzonder. Ze mocht namelijk de foto's zelf schieten met haar eigen bedrijf KC & The People, in hun eigen fotostudio. 'Ik ben Willem Baars, de hoofdredacteur van het blad, enorm dankbaar voor deze toffe opdracht', schrijft ze dan ook bij de prachtige foto's.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Feenstra over één jaar moederschap: 'Gaat me eigenlijk te snel'

Kim vervolgt: 'Behalve een serie in het blad, hebben we ook de cover gekregen. En daarmee is deze cover officieel onze KC & The People eerste cover geschoten in onze eigen foto studio. Zo super trots op.' 

De liefde voor fotografie bloeide op in 2017, toen ze meedeed aan Het Perfecte Plaatje. Het model eindigde toen als tweede.
 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Feenstra deelt struggles van nachten vol poepluiers en babykots

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!