Familie Gillis Beeld © Wessel de Groot

Massa is Kassa-zoon Mark Gillis in het gips

13 maart 2022 15:56

De zoon van Peter Gillis (59) is een echte pechvogel. Eind vorig jaar overvielen en mishandelden drie gemaskerde mannen hem bij zijn woning op park Prinsenmeer en nu zit Mark wéér in de lappenmand: hij heeft zijn enkel gebroken.

"Helaas gebroken enkel"

Wie zijn naam wilde zetten op het been van de Massa is Kassa-ster, komt bedrogen uit. Mark heeft namelijk gekozen voor gips met een legerprint, zo is te zien op een foto die hij deelt op zijn Instagram. Op het kiekje poseert Mark met Rob Kemps van de Snollebollekes, die optrad op het vakantiepark. Toch is het voor Mark niet 'springen nondedju'.'Voor mij niet van links naar rechts en springen’, schrijft hij. 'Helaas gebroken enkel.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mark Gillis zag na overval andere kant van vader Peter: 'Hij had tranen in z'n ogen'

In een interview met Veronica Superguide sprak Mark eerder al over het incident: "Ik heb laatst mijn enkel gebroken na een misstap op een afstapje en moet nu noodgedwongen veel thuis blijven."

Mark kan dus momenteel niet veel doen, maar zijn vader wel. En die zet zich hard in voor de vluchtelingen uit Oekraïne. Mooi en stoer vindt Victoria Koblenko dat.

Victoria Koblenko vindt het stoer dat Peter Gillis vluchtelingen helpt

02:00
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter Gillis wil 4000 gevluchte Oekraïners opvangen in vakantieparken

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!