Mascha Feoktistova Beeld © ANP

Na Monica Geuze toont ook Mascha Feoktistova dochter niet meer herkenbaar in beeld

13 maart 2022 17:11

Mascha Feoktistova (35) heeft besloten het gezicht van haar dochtertje Mila van 1,5 jaar niet langer in haar vlogs te tonen. "Sinds onze dochter Mila geboren is, is het altijd al een soort 'ding' geweest", vertelt de YouTuber in haar nieuwste video.

"Als ze later ergens te zien wil zijn, dan mag ze dat zelf beslissen"

Onder het genot van wat vegan sushi vertellen Mascha en haar partner Gregor dat ze de knoop hebben doorgehakt. "We wisten al dat we op een gegeven moment haar óf minder, óf niet zichtbaar óf helemaal niet... we wisten in het begin alleen nog niet helemaal hoe", legt Gregor uit.

Het onderwerp is vaker in de video’s van de twee voorbij gekomen. "Het moest een soort gevoelsding zijn van: voelt het goed of niet", vertelt Mascha. "En we waren eigenlijk een beetje tijdens onze Dubai vakantie - of eigenlijk daarvoor hadden we al besloten: laten we ermee stoppen na de vakantie. Dat voelt eigenlijk best wel als de perfecte tijd ervoor."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mascha Feoktistova kreeg diagnose PTTS na 'traumatische bevalling'

Toch zal hun dochtertje niet helemaal uit beeld verdwijnen. "Dan lijkt het alsof er geen kind is of zo (...) Je hele leven draait gewoon om je kind, heel cliché misschien", aldus de influencer. "We hebben altijd alleen maar dingen gedeeld waarvan we zoiets hadden: als ik dat van mezelf terug zou zien, zou ik dat superleuk vinden."

De voornaamste reden voor het besluit is dat hun dochtertje steeds meer een 'eigen persoon' wordt. "Ik heb geen zin dat kijkers haar gaan herkennen op het schoolplein, of haar gaan opwachten. Ik weet dat jullie dat niet gaan doen", spreekt Mascha haar abonnees toe. "Maar er zijn genoeg gekken die het kunnen bedenken." Gregor vult aan aan: "Ze is ook heel herkenbaar nu. Als ze later ergens te zien wil zijn, dan mag ze dat zelf beslissen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mascha Feoktistova en dochtertje (1) testen positief op corona

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!