Ye West en Pete Davidson Beeld © Getty Images

SMS'jes Pete Davidson en Kanye uitgelekt: 'Ik lig in bed met je vrouw'

14 maart 2022 04:11

Nadat Kim Kardashian (41) afgelopen weekend haar relatie met Pete Davidson 'Instagram-officieel' maakte, heeft nu ook de komiek voor het eerst van zich laten horen. De 28-jarige Pete zou een aantal sms'jes gestuurd hebben naar Kanye West (44) waarin hij hem vraagt op te houden met zijn storende gedrag. Pete zou de screenshots gedeeld hebben via het Instagram-account van zijn vriend en collega Dave Sirus, die zijn account inmiddels heeft afgeschermd, nadat Ye een screenshot deelde waarin iemand om Dave's adres vroeg.

"Ik lig in bed met je vrouw"

'Yo, dit is Skete. Kun je alsjeblieft even normaal en rustig doen? Het is 8 uur 's ochtends en het hoeft niet zo te gaan. Kim is letterlijk de beste moeder die ik ooit heb ontmoet. Wat zij voor de kinderen doet is geweldig en je bent zo fucking lucky dat zij de moeder van je kinderen is. Ik heb besloten dat je ons niet meer zo gaat behandelen, ik ben er klaar mee om mijn mond te houden. Groei in godsnaam op’, aldus Pete, die door Ye steevast Skete genoemd wordt.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kanye West vergelijkt scheiding met corona in gedicht

Hierop reageerde Ye: 'Oh, begin je nu ook al vulgair te praten. Waar ben je nu eigenlijk?' Pete schreef de rapper terug: 'Ik lig in bed met je vrouw. Ik ben vandaag een dag in Los Angeles, mocht je tijd hebben om de stoppen met een kleine internetbitch te zijn en met me te willen praten. Ik ben niet bang voor je, bro. Je acties zijn zo sneu en gênant, het is gewoon verdrietig om te zien hoe je je eigen legacy met de dag afbreekt. Laat me je helpen, ik heb ook te kampen met mentale problemen.'

Hij vervolgt: 'Het was geen makkelijke reis, maar weet dat je je niet meer zo hoeft te voelen. Er is geen schaamte in het vragen van hulp. Je zal er zo gelukkig van worden. Weet dat ik je zal steunen ook al behandel je me als shit. Ik wil graag dat alles in goede harmonie gaat. Maar als je me zo blijft behandelen als de afgelopen zes maanden dan hou ik op met aardig zijn.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kim Kardashian niet langer meer getrouwd met Kanye West

Pete reageerde vanwege Ye's laatste tirade aan het adres van zijn ex Kim Kardashian, waarin hij er schande van sprak dat hun 8-jarige dochter North op TikTok zit.

In onderstaande video zie je meer over hun ruzie.

Kanye West opent de aanval op Pete Davidson: 'Hij is helemaal koekoek'

03:35

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!