Linda de Mol Beeld © ANP

Linda de Mol voorlopig nog niet terug bij tijdschrift

14 maart 2022 18:00

Het lijkt er sterk op dat Linda de Mol (57) voorlopig niet haar werkzaamheden hervat. Op de cover van de nieuwe editie van 'LINDA.' is de presentatrice wederom niet te zien en ook het redactionele hoofdartikel is opnieuw geschreven door hoofdredacteur Karin Swerink (53).

"Tot Linda haar werkzaamheden weer oppakt, zal ik het editorial voor mijn rekening nemen"

Linda legde haar werkzaamheden in januari voor onbepaalde tijd neer na de onthullingen over The voice of Holland. Onder anderen haar ex-vriend Jeroen Rietbergen zou zich hebben misdragen bij de talentenjacht. De bandleider erkende dat hij 'relaties van seksuele aard' had met vrouwen die betrokken waren bij het programma en stapte op voordat de desbetreffende aflevering van de onlineserie BOOS verscheen. Linda besloot haar relatie met de muzikant de beëindigen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljoenenjacht op de lange baan door sabbatical Linda de Mol

Voorlopig is de presentatrice nog niet terug bij LINDA. "Tot Linda haar werkzaamheden weer oppakt, zal ik het editorial voor mijn rekening nemen", schrijft Swerink in haar editorial. Een woordvoerster van het tijdschrift laat desgevraagd weten dat de presentatrice 'alle ruimte die ze nodig heeft' krijgt. Hoelang dat zal zijn, weet ze nog niet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela de Jong reageert op sneer van Linda de Mol: 'Sneue mediaruzie'

Ook het televisiewerk van Linda ligt voorlopig nog stil. Zo werd haar tv-programma Miljoenenjacht van 27 maart uitgesteld naar komend najaar.

Johnny de Mol, het neefje van Linda, liet onlangs nog in de podcast van Ruud de Wild weten dat Linda zich ontzettend schaamt voor de hele situatie rondom Jeroen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda de Mol zegt niks meer over misstanden TVOH: 'Waarom zou ik nog?'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!