Justin Bieber en Hailey Bieber Beeld © ANP

'Justin Bieber compleet in paniek door ziekenhuisopname Hailey'

15 maart 2022 03:24

De onverwachte ziekenhuisopname van Hailey Bieber (25) is bij haar man Justin (28) nog harder aangekomen dan bij haar zelf. Volgens bronnen was de zanger 'compleet in paniek' toen Hailey tijdens het ontbijt symptomen kreeg die leken op een beroerte. Dit meldt 'People'.

"Hij is geen moment van haar zijde geweken"

"Justin heeft iedereen die hij kent gebeld of geappt met de vraag voor haar te bidden en hij is geen moment van haar zijde geweken. Daarbij heeft hij tegen iedereen gezegd dat Hailey zijn rots in de branding is en hem heeft gered uit een donkere periode. En dat hij haar elke dag opnieuw waardeert en onvoorwaardelijk van haar houdt," aldus een bron.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Justin Bieber positief getest: wereldtournee nu al op pauze

"Het heeft hem echt ontzettend geraakt, ineens werd de persoon van wie hij het meest houdt onwel. Dat is je grootste nachtmerrie, zeker omdat Hailey pas 25 jaar is. Dan verwacht je zoiets niet, maar toch kreeg ze een klein bloedstolsel in haar hersens. Gelukkig is ze nu weer thuis en zal Justin er alles aan doen om haar gezond en veilig te houden. Hij kan zich geen leven zonder haar voorstellen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rapper Kodak Black neergeschoten bij afterparty Justin Bieber

Dat Hailey veel voor Justin betekent, blijkt ook maar weer uit zijn nieuwste album Justice. Het album zit namelijk bomvol liedjes die gaan over zijn grote liefde Hailey. 

'Nieuwe album Justin Bieber is ode aan vrouw Hailey'

03:49

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!