Beeld © ANP

Deze BN'ers bleven na hun relatiebreuk bevriend

20 maart 2022 12:05

In de podcast '30 MINUTEN RAUW' vertelde Ellemieke Vermolen (45) onlangs dat zij en haar ex-man Sergio Herman (51) hun best doen om opnieuw op goede voet met elkaar te staan. Ellemieke en Sergio zijn hier niet alleen in: ook deze BN’ers probeerden er na een relatie alsnog het beste van te maken.

"We houden nog steeds heel veel van elkaar, zien elkaar nog graag"

Tony Junior en Maan

Voordat hij meedeed aan De Bachelor was Tony Junior (32) dolgelukkig met zangeres Maan (25). De twee hadden zo’n tweeënhalf jaar een relatie met elkaar maar besloten in 2019 uit elkaar te gaan. Tony liet destijds weten dat het einde van hun relatie niet het einde van hun vriendschap betekende. "We kwamen er allebei achter: we houden heel veel van elkaar als mens, maar misschien is het beter om gewoon even uit elkaar te gaan, voordat het op een level komt dat het helemaal niet meer leuk is”, zo vertelde hij in een interview met Viva. De twee werden na hun relatiebreuk nog regelmatig met elkaar gespot en toen Tony niet zo heel lang geleden een bezoekje kreeg van Art Rooijakkers bleek dat hij nog steeds een slipje van Maan boven zijn bed had hangen.   

Katja Schuurman en Thijs Römer

Katja Schuurman (47) en Thijs Römer (43) waren van 2006 tot 2015 met elkaar getrouwd en kregen in 2010 dochtertje Sammie. Hun dochtertje is ook één van de belangrijkste redenen dat de twee nog steeds met elkaar op goede voet staan. Dit ging echter niet zonder slag of stoot, vertelde Thijs in een interview met Viva. "Als je in scheiding ligt, is het voor iedereen een donkere periode, zowel samen als persoonlijk. Maar Katja en ik zijn er gelukkig goed uitgekomen", vertelt hij. "We houden nog steeds heel veel van elkaar, zien elkaar nog graag en dat maakt het makkelijk om de opvoeding van Sammie in goede banen te leiden." Ook Igone de Jongh, de vrouw van Thijs, is blij met de manier waarop hij en Katja met elkaar omgaan. In het tijdschrift JAN vertelde zij ooit dat Katja en Thijs het ultieme voorbeeld zijn van 'hoe je liefdevol uit elkaar kunt gaan en samen kunt zijn'.

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk

Na haar relatie met Thijs Römer (43) kreeg Katja Schuurman (47) een relatie met Freek van Noortwijk (32). De twee waren maar liefst zes jaar samen en kregen in 2020 samen een dochtertje, genaamd Coco Loulou. Eind vorig jaar maakten de twee bekend ‘met onbeschrijfelijk veel pijn in hun harten’ uit elkaar te gaan. Dat de twee ondanks hun relatiebreuk nog steeds met elkaar op goede voet staan, blijkt wel uit het feit dat Katja voor Valentijnsdag nog een lief boeketje van hem kreeg. Katja liet aan RTL Boulevard weten dat ze inmiddels weer fijn contact met Freek had.

Gerard Joling en Wino

Gerard Joling (61) had ooit een serieuze en lange relatie met Wino Omtzigt. De twee waren maar liefst dertien jaar samen voordat ze besloten uit elkaar te gaan. Afscheid hebben de twee nooit hoeven nemen, want Wino was én bleef de manager van Gerard. Wino heeft weleens in een interview laten vallen dat Gerard het tijdens hun relatie niet zo nauw nam met monogamie. "Gerard ging vaak vreemd en was niet aan een ketting te houden. Hij was een loopse hond", zo vertelde hij in het Vlaamse televisieprogramma Buurman, Wat Doet U Nu?. In tegenstelling tot Gerard kreeg Wino na hun relatie een langdurige relatie met de zus van Marco Borsato, met wie hij uiteindelijk twee kinderen kreeg. De twee waren zestien jaar samen en zouden inmiddels niet meer bij elkaar zijn. Gerard vertelde een paar jaar geleden in een interview met Story dat hij nog steeds op goede voet staat met Wino. "Hij is nog steeds mijn beste vriend. We komen bij elkaar over de vloer, gaan samen op vakantie. Maar in de liefde gaan we onze eigen weg."

Sylvie Meis en Rafael van der Vaart

Sylvie Meis (43) en Rafael van der Vaart (39) waren vanaf 2003 samen en stapten in 2005 in het huwelijksbootje. Verdrietig genoeg liep hun huwelijk zeven jaar later op de klippen. Gelukkig bracht huwelijk ook iets heel moois: ze kregen samen een zoon, Damián. Hoewel zowel Rafael als Sylvie inmiddels beide een nieuwe partner hebben, staan ze nog steeds op zeer goede voet met elkaar. Zo vertelde Estavana Polman, de vriendin van Rafael, begin dit jaar nog dat zij en Sylvie goede vriendinnen zijn en dat ze zelfs met z’n allen kerst hebben gevierd. Sylvie en haar man Niclas zouden geregeld bij Rafael en Estavana aanschuiven voor een glaasje champagne.

Eva Jinek en Freek Vonk

Je kunt het je waarschijnlijk niet meer voorstellen, maar er was een tijd dat Eva Jinek (43) en Freek Vonk (39) een relatie met elkaar hadden. Het koppel was zo’n 2,5 jaar samen, maar besloot er in 2015 de brui aan te geven. Freek vertelde een tijdje geleden nog in Saved by the Bell dat hij en Eva op een goede manier uit elkaar zijn gegaan én dat ze nog steeds contact met elkaar hebben. "Ik gun haar al het geluk van de wereld en zij mij ook." Ook vertelde hij meer over de reden van de breuk. "Ik was heel veel weg, zij had het heel druk met haar talkshow. En op de één of andere manier werkte dat op dat moment gewoon niet. Op een gegeven moment moet je dan de keuze maken en zeggen: we stoppen ermee. Dat hebben we samen gedaan." Gezien het feit dat Freek nog weleens wil verschijnen in de talkshow van Eva kunnen wij concluderen dat de twee ook vandaag de dag nog met elkaar op goede voet staan.

Chantal Janzen en Johnny de Mol

Ook Chantal Janzen (43) en Johnny de Mol (43) waren ooit een setje. De twee waren destijds nog piepjong en besloten in 2003 uit elkaar te gaan. Toch was er geen sprake van ruzie. Sterker nog: de twee werkten na hun relatiebreuk nog samen in het programma Holland’s Got Talent. De grapjes vlogen destijds heen en weer en niet veel later was Johnny ook nog te zien in het programma Chantal Blijft Slapen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!