Sonja Bakker Beeld © ANP

Vriend Barry trekt hoger beroep tegen Sonja Bakker in

15 maart 2022 18:48

De mishandelingszaak van Sonja Bakker (47) is van de baan: het gerechtshof heeft ons vandaag laten weten dat haar vriend, Barry van Suijdam zijn hoger beroep heeft ingetrokken. Barry kreeg vorig jaar een taakstraf van 60 uur en een voorwaardelijke celstraf van 2 weken opgelegd voor het mishandelen van Sonja eind 2020 en ging daartegen in hoger beroep.

Sonja en Barry kregen aan het einde van 2020 flinke ruzie met elkaar. De gemoederen liepen uiteindelijk zo hoog op, dat de politie eraan te pas moest komen. Bij de ruzie zou Barry Sonja aan haar armen en haar haren hebben getrokken en hij zou haar hebben geslagen. Sonja besloot daarop aangifte te doen tegen haar ex-vriend en Barry S. zou vervolgd worden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sonja Bakker: 'Iedereen heeft donkere periode, maar geef niet op'

Hij kreeg uiteindelijk een taakstraf van zestig uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee weken opgelegd, met een proeftijd van twee jaar. Barry S. besloot daarop in hoger beroep te gaan, maar heeft deze dus onlangs weer ingetrokken.

We hebben de twee om een reactie gevraagd, maar ze waren niet bereikbaar voor commentaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sonja Bakker geeft Barry op Ibiza nog een nieuwe kans

Wat betreft haar carrière, lijkt het de laatste tijd niet zo goed te gaan met Sonja. De dieetgoeroe blijft maar beschuldigd worden van plagiaat. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!