Beeld © ANP

Bella Hadid heeft flinke spijt van neuscorrectie in tienerjaren

15 maart 2022 17:06

Als model heeft Bella Hadid (25) met haar prachtige gezicht heel wat opdrachten weten binnen te harken, maar toch is er iets aan haar gezicht dat ze toch graag anders had gezien. In een gesprek met 'Vogue' geeft Bella namelijk toe dat ze op veertienjarige leeftijd een neuscorrectie heeft gehad en daar inmiddels flinke spijt van heeft.

"Ik ben altijd verkeerd begrepen ben door de mensen in deze branche"

"Ik zou willen dat ik de neus van mijn voorouders had gehouden", zo vertelt ze. "Ik denk dat ik er wel van was gaan leren houden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Model Bella Hadid gestopt met alcohol drinken

Bella reageert ook op de geruchten dat ze 'veel aan zichzelf heeft laten doen'. "Mensen denken dat ik aan mijn gezicht heb laten sleutelen vanwege een jeugdfoto waarin mijn hoofd wat ronder is. Ik weet zeker dat heel veel mensen er niet meer zo uitzien als toen ze dertien waren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bella Hadid deelt foto's van huilbui: 'Social media is niet echt'

Bella zegt nooit in haar leven fillers te hebben gebruikt. "Laten we dat voor eens en voor altijd duidelijk maken. Ik heb er geen problemen mee als iemand wel fillers gebruikt, maar het is niets voor mij." Het model heeft het gevoel dat andere mensen van mening zijn dat ze het niet verdiende om model te zijn. "Mensen hebben altijd iets te zeggen. Wat ik wil zeggen is dat ik altijd verkeerd begrepen ben door de mensen in deze branche."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kleine nichtje van Bella Hadid is 'mooiste in mijn leven'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!