Yolanda Hadid Beeld © ANP

Yolanda Hadid onder vuur vanwege neuscorrectie dochter Bella op 14-jarige leeftijd

16 maart 2022 02:25

Fans en volgers van Bella Hadid (25) zijn van mening dat het aan haar moeder Yolanda Hadid (58) ligt dat ze zo onzeker is geworden over haar uiterlijk. Het Nederlands-Palestijnse model liet in een interview met Vogue weten dat ze zich altijd 'het lelijke zusje voelde', vergeleken bij haar oudere zus Gigi (26). Het feit dat ze op 14-jarige leeftijd een neuscorrectie onderging, met goedkeuring van haar Nederlandse moeder Yolanda, schiet veel fans in het verkeerde keelgat. Dit meldt 'The Sun'.

"Het belangrijkste is dat je kinderen gelukkig zijn, ongeacht hoe ze eruit zien"

"Ik was altijd de brunette en ik was nooit zo cool als Gigi, niet zo extravert. Dat is letterlijk wat mensen over mij zeiden en als je dat maar lang genoeg hoort, ga je daar vanzelf in geloven. Ik stel mezelf nog vaak de vraag hoe een meisje met zoveel onzekerheden, angsten, depressies, eetstoornissen en lichaamsproblemen in dit vak is beland? Iemand die het vreselijk vindt om aangeraakt te worden en iemand die ontzettend veel problemen heeft met sociaal te zijn", aldus Bella.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Bella Hadid heeft flinke spijt van neuscorrectie in tienerjaren

Bella bekende spijt te hebben van haar neuscorrectie, die ze op 14-jarige leeftijd onderging, omdat ze liever de neus van haar voorouders had gehouden. Fans verwijten haar moeder Yolanda dat ze haar dochters jarenlang een haast onmogelijk schoonheidsideaal heeft voorgehouden. "Yolanda Hadid is een 'piece of shit' dat ze haar dochters zo onzeker maakt over hun uiterlijk en gewicht. Waarom zou je dat als moeder doen? Het belangrijkste is dat je kinderen gelukkig zijn, ongeacht hoe ze eruit zien. Ze heeft twee bloedmooie dochters, die helaas allebei nooit tevreden zijn geweest met hun looks, dankzij hun moeder', schrijft een volger op sociale media.

Een ander zegt: 'Welke ouder laat zijn of haar kind een neuscorrectie ondergaan als 14-jarige? Dan is een kind nog in de groei en kan de groei van de neus nog zoveel veranderen. Het is vooral triest omdat Bella er nu spijt van heeft en meer op haar voorouders had willen lijken, in plaats van een doorsnee Hollywood-neus te hebben. Yolanda Hadid heeft niet alleen haar dochter Gigi een eetprobleem aangepraat, wat te zien was in de realityshow The Real Housewives of Beverly Hills, maar ook haar andere dochter beroofd van haar karakteristieke trekken. Het is triest dat deze meiden met zoveel onzekerheden leven, terwijl dat helemaal niet nodig is omdat ze prachtig zijn.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gigi Hadid door het stof na ongelukkige felicitatie Rihanna

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!