Marieke Elsinga Beeld © ANP

Marieke Elsinga open over kinderwens met Sander: 'Gevoel dat ik haast moet maken'

16 maart 2022 11:21

Marieke Elsinga (35) is al een hele poos samen met haar vriend Sander, die ze vakkundig buiten de schijnwerpers weet te houden. De presentatrice woont inmiddels samen in een heerlijk huisje in Amsterdam. De twee delen al poes Kiki, maar als het aan Marieke ligt, delen zij en Sander binnen nu en vijf jaar nog iets: een kind. In de nieuwste '&C' vertelt Marieke over haar kinderwens.

"Sander is qua persoonlijkheid een stuk kalmer dan ik"

Marieke hoopt binnen vijf jaar, samen met Sander, een eigen gezin te hebben. "Ik zou het heel leuk vinden om moeder te worden, kindjes te krijgen", vertelt ze in het magazine van Chantal Janzen. "Soms voelt het wel alsof ik daar haast bij moet maken."

Gelukkig voor Marieke is Sander volgens haar qua persoonlijkheid 'een stuk kalmer' dan dat zij is. "Hij is slim en heel zorgzaam."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Marieke Elsinga niet meer bezig met lichaamskilo's

Marieke en Sander hebben elkaar leren kennen via een datingapp. "Op de foto dacht ik al: er ís iets met die man. Op onze eerste date gingen we een biertje drinken bij Brouwerij Troost in Amsterdam." 

Wat Sander betreft was het liefde op het eerste gezicht. "Hij was open over zijn verliefdheid en stelde zich meteen kwetsbaar op, daardoor durfde ik het muurtje om me heen af te breken. Zo gaf hij me de ruimte om rustig te ontdekken of ik hem net zo leuk kon gaan vinden."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Zó zag Marieke Elsinga er vroeger uit: 'Deed enorm mijn best'

In de online serie Aran on Tour was Marieke onlangs te gast. Daarin sprak ze ook openhartig over haar relatie met Sander. In de video hieronder zie je het hele gesprek.

Aran on Tour: Marieke Elsinga open over relatie: 'Dit is de ware'

09:28

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!