Mascha Feoktistova Beeld © ANP

Mascha Feoktistova toont 'voor laatste keer' gezicht van dochter

16 maart 2022 17:06

Nog maar vier dagen geleden gaf Mascha Feoktistova (35) aan haar dochtertje Mila (1,5) niet meer zichtbaar in beeld te willen brengen. Nog eentje om het af te leren, moet ze hebben gedacht, want Mila prijkt nog één keer op haar moeders Instagram-pagina.

"Vanaf nu zal Mila haar gezicht ook hier niet meer herkenbaar te zien zijn"

Verkleed in een schattig stewardessenpakje staat Mila glimlachend op haar laatste Instagram-foto. Mascha en haar gezin vliegen namelijk terug van een welverdiende vakantie in Dubai. Nadat ze een reeks aan vakantiefoto's met haar volgers heeft gedeeld, komen deze kiekjes hiermee tot hun einde. 'Dat waren de Insta-foto's van onze Dubai trip. (..) En tevens ook de laatste Insta-post hier met Mila haar gezicht in beeld. En wat voor één! Kijk onze kleine stewardess!' schrijft Mascha onder de foto. 'Vanaf nu zal Mila haar gezicht ook hier niet meer herkenbaar te zien zijn', voegt ze er nog aan toe.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mascha geen spijt van trio-video ondanks komst van dochtertje

In haar laatste Youtube-video licht Mascha samen met haar vriend Gregor toe waarom zij hun dochter niet meer herkenbaar in beeld willen brengen. "Ik heb geen zin dat kijkers haar gaan herkennen op het schoolplein, of haar gaan opwachten. Ik weet dat jullie dat niet gaan doen. Maar er zijn genoeg gekken die het kunnen bedenken ", legt Mascha uit. Gregor vertelt dat hun dochtertje Mila ook 'heel herkenbaar' is nu en dat ze zelf mag beslissen of ze 'later ergens te zien wil zijn'.

Ook vertellen de trotse ouders dat ze deze beslissing al een tijdje overwogen. Aan het eind van hun vakantie voelt 'als de perfecte tijd ervoor', concludeert Mascha in haar video. 

Je bekijkt de hele video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na Monica Geuze toont ook Mascha Feoktistova dochter niet meer herkenbaar in beeld

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!