Kailyn Lowry en Briana DeJesus uit 'Teen Mom' Beeld © Getty Images/Instagram @_brianadejesus

Kailyn stapt uit Teen Mom nadat Briana aanpapt met ex

16 maart 2022 17:17

Het is wéér drama in 'Teen Mom'-wereld. En de twee MTV-sterren die dat veroorzaken hebben het - om dezelfde reden - al vaker met elkaar aan de stok gekregen. Kailyn Lowry (30) stopt met het filmen van de realityshow, omdat haar collega Briana DeJesus (27) het gezellig heeft met Chris Lopez, Kailyns ex-vriend en de vader van haar kinderen Creed (1) en Lux (4). Volg je het nog?

"Ik wil zo min mogelijk met haar te maken hebben"

Kailyn schittert voorlopig dus niet in Teen Mom. De realityster heeft er zelf voor gekozen om de show eventjes te verlaten, omdat haar ex-vriend en baby daddy Chris ervandoor is gegaan met haar tv-collega Briana. Het valt in werkelijkheid allemaal wel mee. Briana was slechts te gast in Chris' podcast. Toch is dat voor Kailyn erg genoeg: ze was er allesbehalve blij mee. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoe gaat het tegenwoordig met Teen Mom-ster Farrah Abraham?

De twee zijn ook nog eens verwikkeld in een bittere rechtbankstrijd. Kailyn heeft Briana namelijk aangeklaagd wegens smaad en laster, nadat Briana beweerde dat Kailyn haar ex Chris had geslagen. "Ik wil zo min mogelijk met haar te maken hebben", vertelt Briana in de serie. Ook Chris neemt geen blad voor de mond: "Ik ben mezelf al vier jaar lang aan het verdedigen. Het houdt een keer op." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Farrah Abraham uit Teen Mom verkoopt 'poep' aan haar fans

Het wordt nog gekker. Briana is namelijk al een hele tijd aan het daten met Javi, de vader van Kailyns zoontje Lincoln. Ook Javi was er niet blij mee dat Briana te gast was in Chris' podcast. "Maar ik heb hem alles uitgelegd", verklaart Briana. Ook geeft ze aan 'heel voorzichtig' te zijn geweest met haar uitspraken in de podcast, omdat ze vreest voor Kailyns reactie. "Ik wil niemand tegen de borst stuiten, maar dat zal vast alsnog gebeuren", aldus Briana. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Briana DeJesus uit Teen Mom na ziekenhuisopname: 'Dacht dat ik dood ging'

Kailyn en MTV bevestigen dat ze de komende tijd niet meer te zien zal zijn in Teen Mom. 'Ik zit inderdaad niet in deze aflevering. En volgens mij ook niet in de komende vijf à zes afleveringen. Dit was mijn eigen keuze, dan weten jullie dat even.' 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!