Chantal Janzen en Marco Geeratz Beeld © ANP

Chantal Janzen en man Marco verwikkeld in huishoudelijke strijd

16 maart 2022 17:59

Huisje, boompje, beestje: Chantal Janzen (43) heeft het alledrie, maar toch blijkt het 'huisje' af en toe nog wat discussie op te leveren tussen Chantal en haar man Marco. In '&C' vertelt de presentatrice dat ze af en toe nog wat onenigheid hebben op huishoudelijk gebied.

"Lekker tegenstrijdig"

Waar Chantal nog weleens troep kan maken, ergert haar man Marco zich aan rotzooi. Dáár gaat het nog niets eens zozeer mis, maar wel bij het feit dat ook hij zich soms schuldig maakt aan spullen laten slingeren. "Lekker tegenstrijdig", noemt ze dat gedrag. "Hij is juist degene die met de jongens iets ‘heel cools’ van Lego bouwt en dan tegen mij zegt dat ik het niet mag opruimen. Staat daar wekenlang zo’n gebouw op de grond in het midden van de keuken. Dan jeukt het bij mij om het tóch op te ruimen, zo onhandig." Inmiddels heeft de presentatrice daar een 'oplossing' voor bedacht, want tijdens het stofzuigen - wat ze dan wel weer elke dag doet - zuigt ze af en toe een Lego-steentje of twee mee. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen: 'Soms ben ik een stomme moeder'

In de keuken barst de huishoudstrijd tussen Chantal en Marco ook regelmatig los. Want behalve dat Chantal geen keukenprinses is, doet ze ook geen moeite om haar boodschappen netjes in te ruimen. "Boodschappen en vaat pleur ik ­gewoon in de koelkast en vaatwasser, daar zit geen systeem in. Het wordt toch wel schoon of koud, hoe het ook ligt. Marco denkt daar anders over: hij wil dat alles netjes is en houdt van overzicht. Gaat-ie de hele boel weer herindelen omdat hij mijn manier niet kan handelen", aldus Chantal. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen spijt van fillers: 'We rommelen allemaal maar wat aan'

Naast de ergernissen in de keuken kan Chantal er ook een aantal opnoemen over de slaapkamer:

Chantal Janzen onthult grootste slaapkamerergernis

02:12

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!