Seth Rogen Beeld © ANP

Moeder 40-jarige Seth Rogen mailt filmstudio over film zoon

17 maart 2022 02:05

Seth Rogen mag dan volgende maand 40 jaar worden, zijn moeder kan het niet laten zich nog met zijn zaken te bemoeien. De acteur vertelt op Twitter dat moeder Sandy daarin geen halve maatregelen neemt.

"Heeft mijn moeder zojuist de baas van een grote filmstudio gemaild of ze vaart konden zetten achter groen licht voor mijn nieuwe film? Ja. Ja, dat heeft ze gedaan"

'Heeft mijn moeder zojuist de baas van een grote filmstudio gemaild of ze vaart konden zetten achter groen licht voor mijn nieuwe film? Ja. Ja, dat heeft ze gedaan', aldus Seth, die daarbij niet vertelde over welk project het ging.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Seth Rogen te zien in reboot The Twilight Zone

Fans van de acteur zijn inmiddels bekend met Sandy, omdat moeder en zoon geregeld grappen op Twitter. Sandy Rogen wist Seth ook een paar keer flink te generen door over seks te schrijven op social media. Zo pleitte ze eerder op Twitter voor een button waarmee je de wereld kon laten weten dat je die dag goede seks had gehad, waarop zoonlief liet weten dat hij klaar was om de app in de hens te steken.

Onlangs was Set nog te zien in de serie Pam & Tommy, over de sekstape van Pamela Anderson en Tommy Lee. Eric de Munck is groot fan:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Seth Rogen brengt boek uit over zijn leven

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!